Φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών στην Αθήνα

Δοκιμάστε υγιεινά εδέσματα και πειραματιστείτε με γιόγκα, διαλογισμό, τάντρα και άλλες μεθόδους χαλάρωσης και αυτογνωσίας. Παρασκευή 14 έως Κυριακή 16 Ιουνίου. 

Elle 12 Ιουν. 13
Φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών στην Αθήνα

Ένα τριήμερο φεστιβάλ με βιωματικό και ενημερωτικό χαρακτήρα ξεκινά αυτή την Παρασκευή στην περιοχή του Ελληνικού με στόχο να μας φέρει σε επαφή με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, άσκησης και υγιεινής διατροφής. 

Ομιλίες και υγιεινά σνακ: Στον κήπο και τη ρεσεψιόν της Ακαδημίας Aikido θα έχουν στηθεί περίπτερα όπου ο καθένας από εμάς θα μπορεί να μιλήσει με εκπροσώπους των διαφόρων μεθόδων και να ενημερωθεί γι' αυτές. Ακόμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ωμοφαγικά και βέγκαν γεύματα, να πιούμε ροφήματα και χυμούς και να ξεκουραστούμε σε αιώρες που θα υπάρχουν στο χώρο. Η είσοδος στις ομιλίες (αίθουσα Satya) είναι δωρεάν. Ορισμένες από αυτές έχουν θέμα το διαλογισμό, τη γιόγκα, το τάι τσι, το τσι κονγκ. Άλλες πρόκειται να εστιάσουν σε θεραπείες όπως η θήτα, ο βιοσυντονισμός, το rebirthing κ.ά. Τέλος θα διοργανωθούν, χωρίς κόστος, συναυλίες μουσικής κίρταν και χανγκ κ.λπ. 

Τα εργαστήρια: Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν επίσης σε διάφορα workshops, ώστε η επαφή με τις συγκεκριμένες πρακτικές να έχει και βιωματικό χαρακτήρα. Μεταξύ άλλων θα γίνουν οι εξής συνεδρίες: γιόγκα για πόνο στη μέση, γιόγκα vinyasa, διαλογισμός, τάντρα, ταϊλανδέζικο μασάζ, ηχοθεραπεία, γιόγκα γέλιου, μέθοδος φελντενκράις. 

Info: Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 14-16 Ιουνίου στην Aikido Academy στο Ελληνικό (Θράκης 30). Το κόστος για όλα τα εργαστήρια είναι € 5 την Παρασκευή, € 15 το Σάββατο ή την Κυριακή και € 25 το διήμερο. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT