Γερό ανοσοποιητικό: Έτσι θα προστατεύσεις τον οργανισμό σου από τις ιώσεις του χειμώνα

Οι ιώσεις και τα κρυολογήματα καραδοκούν αυτή την εποχή. Ο οργανισμός χρειάζεται επομένως έξτρα ενισχύσεις για να αυξήσει την άμυνά του απέναντι στους «εχθρούς». Το Prodefen Plus® είναι το μοναδικό συμβιωτικό με 7 στελέχη προβιοτικών, οπότε αξίζει μια θέση στη διατροφή σου.

Elle 11 Δεκ. 20
Γερό ανοσοποιητικό: Έτσι θα προστατεύσεις τον οργανισμό σου από τις ιώσεις του χειμώνα

Αρρωσταίνεις εύκολα ειδικά την περίοδο του χειμώνα; Ο τρόπος ζωής και οι συνήθειές μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην γενική κατάσταση της υγείας μας και στην αντιμετώπιση ιώσεων. Εμείς σου έχουμε όλες τις συμβουλές για οργανισμό τούρμπο και γερό ανοσοποιητικό που θα γίνει η ασπίδα σου απέναντι στους ιούς.

Βασικός στόχος: Η ξεκούραση

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου και προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα σε μια ημέρα, μην στερείσαι τον ύπνο. Είναι γεγονός ότι η ξεκούραση είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι όσοι δεν κοιμούνται αρκετά διατρέχουν έως και τριπλάσιο κίνδυνο να παρουσιάσουν συμπτώματα κρυολογήματος.

Πρόσεξε τη διατροφή σου

Ένα μενού πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, προσφέρει όλα τα εφόδια για γερό οργανισμό. Φρόντισε να καταναλώνεις σε καθημερινή βάση πράσινες σαλάτες, προσθέτοντας λίγο ωμό σκόρδο που, σύμφωνα με έρευνες, μειώνει τον κίνδυνο ιώσεων.

Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου

Φρόντισε να πίνεις αρκετά υγρά. Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, συχνά «ξεχνάμε» να ξεδιψάσουμε. Ωστόσο η αφυδάτωση μας κάνει πιο ευάλωτους σε διάφορες ασθένειες.

Ναι στην άσκηση

Ακόμη και μια ήπια μορφή σωματικής δραστηριότητας, όπως το περπάτημα, μπορεί να γίνει σύμμαχος του ανοσοποιητικού.

Και φυσικά πες ναι σε ένα συμπλήρωμα διατροφής

Μπορείς εσύ να θωρακίσεις τον εαυτό σου ώστε να μην χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή; Ή τι γίνεται με τις ενοχλήσεις που σου δημιουργεί η αντιβίωση; Όσο και απλό και αν ακούγεται, η λύση θα έρθει μέσα από το γαστρεντερικό σου σύστημα. Στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα ζουν περισσότεροι από 500 τύποι βακτηρίων. Το 85% από αυτά τα βακτηρίδια είναι προβιοτικά και συμβάλλουν στην άμυνα του οργανισμού μας και την καταπολέμηση των παθογόνων παραγόντων. Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις που διαταράσσεται αυτή η μικροχλωρίδα του εντέρου. Για παράδειγμα, ιώσεις όπως η γαστρεντερίτιδα πλήττουν άτομα όλων των ηλικιών. Αλλά ακόμα και ένα ταξίδι, μια αλλαγή στον τρόπο ζωής ή μια στρεσογόνα κατάσταση, επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του εντέρου.

Την αποκατάσταση και διατήρηση αυτής της ισορροπίας αναλαμβάνουν τα προβιοτικά μαζί με τα πρεβιoτικά. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που βρίσκονται φυσιολογικά στο έντερό μας και είναι πηγή ωφέλιμων βακτηρίων, ενώ τα πρεβιοτικά αποτελούν ουσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη και δραστηριότητα των προβιοτικών μικροοργανισμών.

Γερό ανοσοποιητικό

Best by Test

Προϊόντα όπως το Prodefen plus® που περιέχουν τόσο προβιοτικά όσο και πρεβιοτικά είναι πιο αποτελεσματικά από ένα απλό προβιοτικό. Το Prodefen Plus® είναι ένα συμβιωτικό με 7 στελέχη προβιοτικών και πρεβιοτικό που ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από τη διάρροια των αντιβιοτικών και την ιογενή διάρροια σε παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας και ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας στη φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Το Prodefen Plus® παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πεπτικού σωλήνα καθώς αναχαιτίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, συμβάλλει στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και στην παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι ευχάριστο στην κατανάλωση, καθώς είναι άοσμο και δεν έχει γεύση. Ένα φακελάκι διαλυμένο σε νερό, χυμό ή γάλα σε θερμοκρασία δωματίου κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιο γεύμα αρκεί για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σου και να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εποχής.

Πληροφορίες: www.italfarmaco.gr

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 93040/22-07-2019. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT