Όσοι καταναλώνουν πολλή ζάχαρη και λίπη είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσουν σταδιακά πιο θαμπή και γερασμένη επιδερμίδα. Γιατί όμως;
Την εξήγηση μας δίνει ο Δημήτρης Οικονομάκης Ειδικός Εφαρομογών Διατολογίας εξηγώντας ότι τα διατροφικά αυτά στοιχεία διασπούν το κολλαγόνο πιο γρήγορα, επιταχύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης. Επισημαίνει επίσης ότι όσον αφορά στην ποσότητα της τροφής, τόσο ο υποσιτισμός όσο και η υπερβολική πρόσληψη μπορούν να βλάψουν τη φυσιολογία του δέρματος.
Διάβασε πώς συμβαίνει αυτό στο bestofyou.gr
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!