Η Miranda Kerr προσθέτει ξύδι μηλίτη σε όλα τα φαγητά της, πλέον όμως πίνει και ένα σφηνάκι την ημέρα, παρά την έντονη όξινη γεύση του. Πως αποφάσισε να υιοθετήσει αυτή τη νέα τάση; Όπως συμβουλεύει η διατροφολόγος Chloe Elgar, ρυθμίζει τα επίπεδα pH στο στομάχι καταπολεμώντας έτσι τα φουσκώματα, βοηθά στην καύση του λίπους, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, Β-καροτίνη και ασβέστιο.
Στο εξωτερικό κυκλοφορούν ήδη smoothies με βάση το ξύδι. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend, μπορείτε να του δώσετε πιο ευχάριστη γεύση, ανακατεύοντάς το με χυμό ανανά και κουρκουμά, με χυμό μήλο και τζίντζερ ή με λίγο ζεστό νερό και μέλι.