Οι αντιοξειδωτικές τροφές που θα σου χαρίσουν καυτό κορμί

Πρόσθεσέ τα τώρα στη διατροφή σου και δες τη διαφορά στη σιλουέτα σου μέχρι το καλοκαίρι.

Elle 11 Μαΐ. 18
Οι αντιοξειδωτικές τροφές που θα σου χαρίσουν καυτό κορμί

Νερό καρύδας: Στο εσωτερικό του άγουρου καρπού της περιέχονται ένζυμα, βιταμίνη C, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και φυτοορμόνες. Ιδιαίτερα αποτοξινωτική, καθαρίζει τον οργανισμό και του παρέχει ηλεκτρολύτες όταν γυμνάζεστε και ιδρώνετε. Το νερό της καρύδας λατρεύουν να πίνουν η Ριάνα, η Μαντόνα και η Βραζιλιάνα καλλονή Αντριάνα Λίμα. Η τελευταία μάλιστα, πριν από κάθε ντεφιλέ, ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να κάνει την επιδερμίδα της πιο λεία και λαμπερή: καταναλώνει νερό καρύδας τρεις φορές τη μέρα για τρεις εβδομάδες. Θα βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Μούρα ατσάι: Αυτά τα μικροσκοπικά φρούτα από τα δάση του Αμαζονίου είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά όπλα, πλούσια σε βιταμίνη Ε. Μάλιστα στον αμερικανικό νότο οι γρανίτες και τα smoothies που τα περιέχουν έχουν γίνει ανάρπαστα. Για να φτιάξετε το δικό σας, αναμείξτε ½ ποτήρι χυμό ατσάι, 2 κ.σ. γάλα καρύδας, 2 κ.σ. νερό καρύδας και 1 κ.γ. μέλι.

Φραγκόσυκο: Περιποιείται την επιδερμίδα όπως ένα σέρουμ, χαρίζοντας λαμπερό πρόσωπο. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και το στρες, μειώνουν τις λεπτές γραμμές. Τέλος, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην αποκατάσταση των μυών ακόμα και μετά από τραυματισμούς.

Μορίνγκα: Προέρχεται από το ομώνυμο φυτό moringa oleifera, έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT