Τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες
Πρωινό
Παγωμένο ρόφημα, ενισχυμένο με φυτικές πρωτεΐνες, με 1 κουταλιά παγωτού σκόνη από φυτικές πρωτεΐνες, 1 φλιτζ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι ή γάλα από ρύζι, 1 φλιτζ. φρέσκα φρούτα εποχής και παγάκια. Για να αυξήσουμε την περιεκτικότητα σε ίνες, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. αλεσμένο λιναρόσπορο.
Μεσημεριανό
Παγωμένο ρόφημα, ενισχυμένο με φυτικές πρωτεΐνες.
Δείπνο
Πράσινα λαχανικά στον ατμό, σε ελεύθερη ποσότητα, τα οποία θα συνοδεύονται μόνο με το χυμό 1 λεμονιού, ανάμεικτη σαλάτα με μανιτάρια χωρίς ελαιόλαδο ή 100 γραμμ. φάβα με ελάχιστο ελαιόλαδο και κρεμμυδάκι και 120 γραμμ. άπαχη πρωτεΐνη, δηλαδή ψάρι φιλέτο ή στήθος κοτόπουλο χωρίς την πέτσα τους, ψητά στο γκριλ ή στον ατμό. Εναλλακτικά, ομελέτα με 2 ασπράδια αυγών και 1 ολόκληρο, την οποία μπορείτε να μαγειρέψετε σε αντικολλητικό σκεύος, το οποίο πρώτα θα αλείψετε με ελαιόλαδο.
Μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο
Ύστερα από δύο εβδομάδες μπορούμε να διατηρήσουμε τις ανεβασμένες ταχύτητες με τις οποίες το σώμα μας θα καίει το λίπος, συνεχίζοντας να καταναλώνουμε άπαχες πρωτεΐνες (ψάρι, στήθος κοτόπουλου, αυγά ή και σόγια), προϊόντα ολικής αλέσεως (ανεπεξέργαστο ρύζι, νιφάδες βρόμης ή κουάκερ), αλλά και άφθονα φρούτα και λαχανικά. Προσοχή, η κατανάλωση ροφημάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες.