Η personal trainer Δήμητρα Μάρκου μας δείχνει τις τοπ ασκήσεις για σέξυ πόδια και κοιλιακούς… φωτιά

Τώρα που ο καιρός γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινός δεν έχουμε περιθώρια για δικαιολογίες. Ακολουθούμε το στοχευμένο πρόγραμμα της προπονήτριας Δήμητρας Μάρκου, και χτίζουμε το δυνατό υγιές κορμί των ονείρων μας, χωρίς να βγούμε από το σπίτι και χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα.

Elle 28 Απρ. 20
Η personal trainer Δήμητρα Μάρκου μας δείχνει τις τοπ ασκήσεις για σέξυ πόδια και κοιλιακούς… φωτιά

Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να κρύβει κινδύνους για τραυματισμούς, ειδικά αν δεν έχουμε και ιδιαίτερη επαφή με τον αθλητισμό. Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε μόνο τα προγράμματα που μας προτείνουν οι καταρτισμένοι ειδικοί. Η Δήμητρα Μάρκου, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, πρώην πρωταθλήτρια του τριπλούν, ιδρύτρια του Α.Ο.Κάλλιστος και της ActiontrainingSL, ετοίμασε μόνο για εμάς ένα δυναμικό workout για να ξαναμπούμε σε φόρμα.

Η έμφαση δίνεται στα πόδια και τους κοιλιακούς. Οι ασκήσεις που μας προτείνει η Δήμητρα Μάρκου έχουν στόχο την γράμμωση και την απώλεια πόντων, από την περιοχή των ποδιών και τη σύσφιξη της κοιλιάς. Θα χρειαστείτε μόνο ένα βαράκι και αν δεν έχετε, μπορείτε να γεμίσετε ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό. Αν έχετε κήπο ή μεγάλη βεράντα, ευκαιρία να βγείτε έξω και να γυμναστείτε. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμα στο σαλόνι σας.

https://www.facebook.com/ELLE.Greece/videos/337248450577645/

Εμείς φυσικά δοκιμάσαμε ήδη το πρόγραμμα της Δήμητρας Μάρκου!

Ακολούθησε το λογαριασμό Α.Ο.Κάλλιστος και της ActiontrainingSL στο Instagram για περισσότερα workouts from home!

https://www.instagram.com/p/B-_pEyOAnTY/

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: