Follow us

Search
Advertorial

Είναι μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τα νύχια σου; Αυτή είναι η λύση!

Το Florasil® θα εξασφαλίσει την υγεία και τη σωστή λειτουργία των μαλλιών, της επιδερμίδας, των νυχιών, των αρθρώσεων και των τενόντων.

Είναι μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τα νύχια σου; Αυτή είναι η λύση!

Το Florasil® μας προσφέρει πυρίτιο, που είναι το βασικό δομικό συστατικό του κολλαγόνου κι άλλα 30 μέταλλα, φυσικώς ευρισκόμενα στο φυτό Equisetum Arvense.

Τι ακριβώς μας προσφέρει το Florasil®:

  • Ενισχύει μαλλιά, νύχια, επιδερμίδα, τένοντες, συνδέσμους , οστά, τον κερατοειδή χιτώνα των ματιών, χόνδρους, μεσοσπονδύλιους δίσκους και όπου υπάρχει κολλαγόνο.
  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών και νυχιών.
  • Βοηθά στην διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών
  • Βοηθά όσους έχουν έλλειψη ασβεστίου, επειδή δρα σαν καταλύτης στην απορρόφησή του.
  • Απαραίτητο για την ορθή και ταχεία επούλωση καταγμάτων, θλάσεων και τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων
  • Απόλυτα ασφαλές και για μακροχρόνια χρήση.

Κολλαγόνο DIY με πυρίτιο

Το κολλαγόνο είναι μια γενική ονομασία για την ομάδα ινωδών πρωτεϊνών που απαντάται σε όλα τα ζώα και βοηθά τους συνδετικούς ιστούς να εκτείνονται. Το κολλαγόνο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον οργανισμό καθώς σε αυτό κυρίως οφείλεται η παρουσία των πρωτεϊνών στα οστά, τους τένοντες και το δέρμα. Όπως άλλωστε προδίδει και η ονομασία του, λειτουργεί σαν κόλλα που συγκρατεί το σώμα και αποτρέπει την κατάρρευσή του.

Το κολλαγόνο δεν προσλαμβάνεται διατροφικά. Πρέπει να συντεθεί εντός μας και προϋποθέτει να υπάρχουν σε επάρκεια συγκεκριμένα συστατικά, τα κυριότερα των οποίων είναι: αμινοξέα, πυρίτιο, βιταμίνη C, αντιοξειδωτικά, Ω-λιπαρά, μέταλλα (ασβέστιο, μαγγάνιο, χαλκός, ψευδάργυρος) κ.ά.. Όσο μεγαλώνουμε όμως, η φυσική ικανότητα παραγωγής κολλαγόνου ελαττώνεται και προκύπτει το ερώτημα πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Η πρόσληψη πυριτίου είναι απαραίτητη για την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου.

florasil

Πού βρίσκουμε πυρίτιο:

Από τα παραπάνω συστατικά, το σημαντικότερο αλλά και το δυσκολότερο να προσληφθεί είναι το πυρίτιο. Στον άνθρωπο περιέχεται σε ποσότητα περίπου 7 γραμμαρίων, ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από όλα τα άλλα ιχνοστοιχεία μαζί, στη μορφή του ορθοπυριτικού οξέος το οποίο είναι διοξείδιο του πυριτίου διαλυμένο σε νερό.

Το ορθοπυριτικό οξύ είναι η πιο βιοδιαθέσιμη στον άνθρωπο μορφή του πυριτίου και απορροφάται εύκολα από το πεπτικό. Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο άφθονο ορυκτό στο στερεό φλοιό της γης, η διατροφή μας είναι πολύ φτωχή σε πυρίτιο. Το 97% του πυριτίου που καταναλώνουμε απεκκρίνεται άπεπτο από τον οργανισμό. Το φυτό Equisetum Arvense στην ανοιξιάτικη παραγωγή του είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιοδιαθέσιμου πυριτίου και περιέχει 5- 8% υδατοδιαλυτό ορθοπυριτικό οξύ.

Το Florasil® περιέχει πυρίτιο που απορροφάται σχεδόν κατά 100%

Το Florasil® της Flora περιέχει την πιο αφομοιώσιμη μορφή πυριτίου, από την ανοιξιάτικη συγκομιδή του βοτάνου Εκουϊζέτο (Equisetum Arvense), όταν όλα τα μέταλλα και τα φλαβονοειδή του φυτού βρίσκονται στη μέγιστη συγκέντρωσή τους. Παρασκευάζεται με τη μοναδική πατενταρισμένη μέθοδο υδατικής εκχύλισης, χωρίς χημικά, Kevran.

Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, συμβάλλει ουσιαστικά στην ελαστικότητα, τη δύναμη και την ευκαμψία των οστών και των συνδετικών ιστών. Είναι ασφαλές για καθημερινή και μακροχρόνια χρήση, απόλυτα καθαρό (χωρίς αλκαλοειδή ή θειαμινάση), κατάλληλο για vegans.

Το Florasil® είναι προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada. Αποκλειστική Διανομή MedMelon, τηλ. 2310 449441medmelon.gr . Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

MORE FROM

Wellness

BEST of INTERNET