Με αυτά τα tips ο μεταβολισμός σου θα πάρει φωτιά

Ειδικά φέτος που το lockdown έχει μετατραπεί σε τρόπο ζωής, ο μεταβολισμός μας πρέπει να δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή. Αλλιώς το κορμί μας θα αλλάξει, και δεν θα είναι προς το καλύτερο...

Elle 23 Μαρ. 21
Με αυτά τα tips ο μεταβολισμός σου θα πάρει φωτιά

Ναι, κι όμως! Υπάρχει μια σειρά από εύκολα και αποτελεσματικά tricks που μπορείς να κάνεις για να χάσεις πιο γρήγορα τα περιττά κιλά που πήρες όλο το διάστημα της καραντίνας. Δεν απαιτούνται θαύματα ούτε και τεράστια προσπάθεια που θα σε ρουφήξει μέσα σε μια καθημερινότητα που δεν θα σου αρέσει καθόλου μα καθόλου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμός σου. Πώς θα το κάνεις; Δες παρακάτω μερικά κόλπα για να πετύχεις ευκολότερα τον σκοπό σου.

Με αυτά τα tips ο μεταβολισμός σου θα πάρει φωτιά:

-Κατανάλωνε φαγητό ανά 3 ώρες. Μπορεί να φαίνεται ψυχαναγκαστικό αλλά κάνει θαύματα καθώς έτσι ο μεταβολισμός καίει πολύ περισσότερο. Μπορείς αρχικά να γράφεις σε ένα ημερολόγιο κάθε πότε τρως, αλλά στη συνέχεια θα σου βγαίνει αυτόματα.

-Πιες πολύ νερό. Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, το νερό είναι ευεργετικό σε μια σωστή διατροφή. Αποτοξινώνει δραστικά τον οργανισμό, δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και αποτρέπει από τα συνεχή τσιμπολογήματα.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα tips για να πάρει φωτιά ο μεταβολισμός σου στο faysbook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT