Μήπως σας ελκύει πάντα ο ίδιος τύπος άντρα;

Οι φίλες σας δεν σταματούν να σας το τονίζουν. Πριν αρχίσετε να αναθεωρείτε τις επιλογές σας, μάθετε πως αυτό είναι τελικά ένα καλό σημάδι για τις σχέσεις σας.

Elle 17 Ιουλ. 19
Μήπως σας ελκύει πάντα ο ίδιος τύπος άντρα;

Η γνωριμία σας μετρά λίγες μόλις εβδομάδες, τα ραντεβού σας γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά, η ανυπομονησία σας να τον ξαναδείτε συνεχώς μεγαλώνει και όλα μοιάζουν να κυλούν αρμονικά. Μόνο που νιώθετε πως όλα αυτά σαν να τα έχετε ξαναζήσει… Μήπως ο σύντροφός σας σάς θυμίζει πολύ τον πρώην σας; Μήπως διαπιστώνετε πως επιλέγετε συνεχώς τον ίδιο τύπο άντρα; Μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσατε πως αυτός είναι ο λόγος που αποτυγχάνουν οι σχέσεις σας, μια νέα έρευνα όμως που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America αλλάζει τα δεδομένα. Τελικά μπορούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία με καλύτερους όρους;

Οι ειδικοί λοιπόν μας εξηγούν πως σημειώνοντας τα λάθη μας από κάθε σχέση, μαθαίνουμε πώς να τα διορθώσουμε και να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες μας προς όφελός μας. Έτσι όταν ξαναβρεθούμε μπροστά σε μια παρόμοια κατάσταση, αντί να επαναλάβουμε την ίδια τακτική, θα αντιδράσουμε διαφορετικά, έχοντας στο νου μας σαν οδηγό τα λανθασμένα βήματα του παρελθόντος. Πρέπει να το δούμε σαν μια ευκαιρία για εξέλιξη, για να κολλήσουμε σωστά αυτή τη φορά τα κομμάτια του παζλ και να βρούμε τον έρωτα που μας αξίζει. Αντί λοιπόν να καταλήγουμε στην εύκολη λύση και να κατηγορούμε τις επιλογές μας, ας μάθουμε από τα λάθη μας και ας τα εκμεταλλευτούμε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT