Το μυστικό κρύβεται στη διατροφή τους, την Kitawan diet όπως την αποκαλούν. Οι γυναίκες σε αυτό το νησί, ακολουθούν πιστά ένα εξωτικό μενού πλούσιο σε ψάρια, φρούτα και φρέσκα λαχανικά, ενώ από την καθημερινότητά τους απουσιάζουν τροφές όπως πίτσα, καφές, αλκοόλ, λιπαρά και ζάχαρη.
Συγκεκριμένα, καταναλώνουν τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως γλυκοπατάτες, πράσινα λαχανικά, φασόλια, άγριο ρύζι. Επίσης βασικό συστατικό της διατροφής τους είναι η καρύδα, η οποία διαθέτει αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Μαγειρεύουν με λάδι και νερό καρύδας ή την προσθέτουν ωμή στις σαλάτες τους.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!