Τοξότης Κριός

Είστε και οι δύο ακόμα παιδιά και αρνείστε να μεγαλώσετε. Έχετε πάντα στο μυαλό σας το ιδανικό και σκέφτεστε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι και όχι όπως είναι. Δεν δέχεστε την ωμή πραγματικότητα, που κάθε άλλο παρά τέλεια είναι. Ιδεαλιστές και ρομαντικοί μέχρι το κόκαλο, είστε ένα ζευγάρι με σωματική ενέργεια, αμοιβαία αγάπη […]

Elle 01 Ιαν. 70
Τοξότης Κριός

Είστε και οι δύο ακόμα παιδιά και αρνείστε να μεγαλώσετε. Έχετε πάντα στο μυαλό σας το ιδανικό και σκέφτεστε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι και όχι όπως είναι. Δεν δέχεστε την ωμή πραγματικότητα, που κάθε άλλο παρά τέλεια είναι. Ιδεαλιστές και ρομαντικοί μέχρι το κόκαλο, είστε ένα ζευγάρι με σωματική ενέργεια, αμοιβαία αγάπη και αφοσίωση.

Ο καινούργιος χρόνος θα σας ανταμείψει και θα είναι συναρπαστικός για εσάς. Και για τους Κριούς και για τους Τοξότες οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές σε αυτό το διάστημα και εσείς απλώς θα πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Μια καλά μελετημένη κίνηση στην επαγγελματική σας ζωή θα ήταν αναγκαία για να προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια που θα σας ανταμείψουν.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT