Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (04-03/10-03)

Πώς θα κυλήσει αυτή εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Elle 03 Μαρ. 24
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (04-03/10-03)

Κριός

Οι πρώτες μέρες του Μαρτίου διατηρούν την εκρηκτικότητα του προηγούμενου διαστήματος. Ο Άρης και η Αφροδίτη δοκιμάζουν το σθένος σας και σας φέρνουν αντιμέτωπους με έκτακτα περιστατικά που δεν έχετε υπολογίσει. Οι οικονομικές πιέσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο θα τα καταφέρετε στο τέλος. Αισθηματικά υπάρχουν αντιξοότητες καθώς ο άνθρωπος που σας αφορά, έχει κάπως ψυχρή συμπεριφορά τώρα. Τέλος, αποφύγετε να κάνετε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές, διότι οι συνέπειές τους θα είναι μακροπρόθεσμες.

Ταύρος
Η ένταση εστιάζεται στον επαγγελματικό τομέα και οι νέες υποχρεώσεις που θα προκύψουν, κοινωνικές, ή επαγγελματικές, θα απορροφήσουν το χρόνο σας. Τα γεγονότα εναλλάσσονται γρήγορα και η σκέψη σας μαζί και η κρίση σας πρέπει να είναι ορθές. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο ορίζει μια νέα εποχή που ξετυλίγεται στον άξονα προσωπικής ζωής και καριέρας. Από την άλλη, ο Δίας στο ζώδιό σας πλησιάζοντας τον Ουρανό δίνει έμφαση σε αναταράξεις και αιφνιδιασμούς κάθε λογής, για τους οποίους ίσως να μην είστε τόσο έτοιμοι. Τέλος προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και καθόλου αντιδραστικοί.

Δίδυμοι
Οι μέρες έχουν ενδιαφέρον αλλά και έντονες αντιθέσεις. Από την μια Άρης και Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοούν τις επιδιώξεις σας, από την άλλη, Ήλιος και Ερμής στους Ιχθύς σας πιέζουν επαγγελματικά και σας φορτώνουν περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις. Καταστρώστε ένα πολύ έξυπνο πρόγραμμα και αφήστε περιθώρια εναλλακτικών λύσεων, την ώρα που άνθρωποι και γεγονότα θα σας αιφνιδιάζουν. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί και αισθηματικά ευέλικτοι.

Καρκίνος
Συγκριτικά με άλλους τα πάτε καλά και θα έχετε και διευκολύνσεις οι οποίες σχετίζονται με την διευθέτηση υποθέσεών σας που χρειάζονται υποστήριξη, ή την διεκπεραίωση οικονομικών υποχρεώσεων. Άρης και Αφροδίτη μαζί στον Υδροχόο θα φέρουν στιγμές αιφνιδιασμού, συναισθηματικού ή οικονομικού, άλλοτε καλού και άλλοτε δύσκολου. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί και αν μπορέσετε να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας προκειμένου η κρίση σας για τα τεκταινόμενα να είναι καθαρή.

Λέων
Έντονες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, κυρίως στις αισθηματικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή αλλά δεν θα λείψουν και οι διαφωνίες, ή τα όποια επεισόδια. Τυχόν νέες γνωριμίες κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά θα σας προβληματίσει αρκετά ο επαγγελματικός τομέας καθώς σας επιβάλλονται καινούριοι κανόνες και είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αναπροσαρμογές, όχι μόνο στη στρατηγική σας, αλλά και στις συνήθειές σας.

Παρθένος
Είναι αρκετά δύσκολο το διάστημα αυτό και προμηνύει εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες και πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Δυο τομείς μπαίνουν σε φάση δοκιμασίας αρκετών εβδομάδων από τώρα. Ο ένας είναι ο αισθηματικός και ο άλλος ο επαγγελματικός. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου ορίζει το ξεκίνημα ενός διαστήματος που θα εξελιχθεί σπονδυλωτά και θα φτάσει σε ένα κρεσέντο έντασης και δοκιμασίας στο τέλος του μήνα. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε τα κακώς κείμενα. Απολαύστε ότι καλό σας προκύψει και μη βιάζεστε για το επόμενο/

Ζυγός
Περιπετειώδης θα είναι αυτός ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Αρκετοί θα νιώσετε μπερδεμένοι και σε περίεργη θέση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις αλλά και στις πρωτοβουλίες και άλλο τόσο, να αποφύγετε να εκτεθείτε σε πάσης φύσεως κινδύνους. Δύο βασικές εκδοχές είναι να εξαπατηθείτε από επιτήδειους, ή να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Επομένως, μην ξεκινάτε κάτι για το οποίο δεν είστε βέβαιοι και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που συνυπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Σκορπιός
Στη δική σας περίπτωση δίνεται έμφαση σε δυο τομείς. Τις επιχειρηματικές επιδιώξεις και τις ερωτικές εντάσεις. Η πρώτη αφορά τους περισσότερο φιλόδοξους από εσάς και όσους έχετε ήδη προετοιμαστεί από καιρό για να περάσετε σε αυτό το στάδιο. Η δεύτερη είναι ανεξέλεγκτη και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή λάθη. Στο μεταξύ μην αφήνετε απροστάτευτα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Τοξότης
Ενδιαφέρουσες αλλά και επεισοδιακές προβλέπονται οι πρώτες μέρες του Μαρτίου. Παρά τις οικογενειακές, ή επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας καταπιέζουν εδώ και καιρό, θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε ή να φτιάξετε μικρά διαλείμματα διαφυγής. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και προνοητικοί για κάποιους αιφνιδιασμούς σε βασικούς τομείς της ζωής σας που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Δείξτε κατανόηση στους δικούς σας που σας ταλαιπωρούν και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των κοινωνικών σας επιδιώξεων.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η σχέση σας με το στενό περιβάλλον, η έκφραση του λόγου σας, αλλά και το μήνυμα που θα πάρετε από κάποιες συμπτώσεις της καθημερινότητας. Μη ξεχνάτε ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μας προετοιμάζει και μας προειδοποιεί για όσα ακολουθήσουν την Άνοιξη. Ο Κρόνος στους Ιχθύς σας δεσμεύει ακόμα μια φορά με το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά ο Δίας στον Ταύρο δίνει τις νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο. Αισθηματικά θα υπάρξουν καλές στιγμές αλλά και αντιζηλίες. Αποφύγετε να προκαλέσετε το ταίρι σας.

Υδροχόος
Με κυρίαρχους Άρη και Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η καθημερινότητα συνεχίζει να είναι έντονη και επεισοδιακή κάθε στιγμή. Στο μεταξύ, Ήλιος και Ερμής στους Ιχθύς υποδεικνύουν ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Περίεργο το κλίμα στα αισθηματικά σας όσο και ασαφές προς το παρόν. Πολλά θα κριθούν από τη δική σας συμπεριφορά. Εάν δεν ξέρετε καλά τι ακριβώς θέλετε να γίνει, αποφύγετε αποφάσεις και ανακοινώσεις. Αυτό ισχύει κυρίως για τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας. Άλλο τόσο επίσης μην προκαλείτε αιτίες παρεξηγήσεων και μην κάνετε τώρα συναισθηματικές ανταρσίες.

Ιχθύες
Πολλοί από εσάς γιορτάζετε τα γενέθλιά σας αυτήν την περίοδο που ορίζουν το άνοιγμα νέων κύκλων. Οι κύκλοι όμως αυτοί συνεπάγονται νέες υποχρεώσεις από τις οποίες θα διακριθείτε στο μέλλον. Παράλληλα, μια πρόταση σας δελεάζει για μια δραπέτευση και απουσία από το πρόγραμμα των υποχρεώσεων που έχετε και καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σας εμπλουτίζουν με ενέργεια και τονίζουν την έμπνευση και τη φαντασία σας. Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε όλα αυτά τις μέρες που ακολουθούν. Ερωτικά παραμένετε σε μεταβατική φάση.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT