Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (23-10/29-10)

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Οκτωβρίου για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Elle 22 Οκτ. 23
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (23-10/29-10)

Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές, όσο και συναισθηματικές. Γενικότερα αυτή η περίοδος θεωρείται πολύ ουσιαστική για όσους από εσάς είστε αποφασισμένοι να μην πτοηθείτε από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της εποχής. Λόγω της έκλειψης Σελήνης του Σαββάτου όμως, οι άλλοι δεν θα είναι ούτε υπομονετικοί ούτε συνεννοήσιμοι. Αισθηματικά φροντίστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας και να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε. Όταν και όπου χρειαστεί φροντίστε να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας!

Ταύρος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς η έκλειψη του Σαββάτου σας επηρεάζει σημαντικά. Πολλοί θεωρείτε ότι με το να γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί από παραγωγικοί ξεπερνάτε πιο εύκολα τις ψυχολογικές πιέσεις. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά σας θέματα και δεν πρέπει να είστε επιπόλαιοι εκεί που πιέζεστε. Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας φαίνεται να χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε προς τα που υπάρχουν ευκαιρίες και διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στις αισθηματικές σας επιδιώξεις! Ακούστε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους! Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε άλυτα θέματα του παρελθόντος. Ακούστε μια γνώμη και αν δεν είναι εφαρμόσιμη, προσαρμόστε την στα ειδικά δεδομένα που επικρατούν τώρα στη ζωή σας. Η έκλειψη του Σαββάτου μπορεί να αποκαλύψει ένα παρασκήνιο που υπάρχει σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας!

Καρκίνος

Η αρχή και το τέλος της εβδομάδας, λόγω και της έκλειψης Σελήνης του Σαββάτου, παρουσιάζουν μεγαλύτερη ένταση από ότι τις επόμενες ημέρες και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε. Τις υπόλοιπες ημέρες είναι σημαντικό να διαπιστώσετε ότι διαθέτετε όλες τις απαραίτητες εφεδρείες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να ξεπεράσετε την ταραγμένη αυτή περίοδο, φροντίζοντας όμως να μην παρουσιάσετε όλα σας τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Αισθηματικά δώστε περιθώρια στον σύντροφό σας να καλύψει τις δικές του εκκρεμότητες.

Λέων

Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος γι αυτό και πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη σε κάθε περίσταση της καθημερινότητάς σας. Όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο, προγραμματίστε τις οικονομικές σας δραστηριότητες και τηρήστε τις σχετικές σας υποχρεώσεις. Η έκλειψη του Σαββάτου εφιστά προσοχή σε ότι περιλαμβάνει ταξίδια, μετακινήσεις και άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Στα κοινωνικά σας μην δίνετε σημασία σε εκείνους που διαρκώς παραπονούνται και μην επηρεάζεστε αρνητικά από εκείνους που χρησιμοποιούν την υπερβολή κατά κόρον. Φροντίστε θέματα της υγείας σας και μην εμπίπτετε σε ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Παρθένος

Από τα μέσα της εβδομάδας είστε και πάλι στις επάλξεις, για να υπερασπίζεστε κεκτημένα και ανθρώπους, καθώς δίνετε ξεχωριστή σημασία στην έννοια του καθήκοντος. Ξεχωρίζουν επίσης οι ευαίσθητες ή μυστικές σας σχέσεις που χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας. Όταν έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας, ο μόνος τρόπος για να τους επιτύχετε είναι να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και μην παρασύρεστε από εκείνους που είναι πιο διπλωμάτες από εσάς. Η έκλειψη του Σαββάτου θα φέρει αναστάτωση, περίεργη διάθεση και δυσκολία στην συνεννόηση με τους γύρω σας!

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί στις οικογενειακές σας σχέσεις και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί! Θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων χρειάζονται πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση, ρεαλιστική και σχολαστική. Αισθηματικά φαίνεται για τους περισσότερους από εσάς ότι ανακινούνται θέματα του παρελθόντος, τη στιγμή που δεν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Κρατήστε αποστάσεις από επαγγελματικές αντιπαραθέσεις τρίτων και έχετε υπόψη σας ότι το πρακτικό σας συμφέρον απαιτεί καλύτερες σχέσεις με όλους όσους παίζουν ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας.

Σκορπιός

Επηρεάζεστε σημαντικά από τις συνέπειες της έκλειψης του Σαββάτου. Η προσωπική ζωή, η εργασία, η συνύπαρξη με άλλους μπορεί να φέρει εντάσεις που δημιουργούν ένα περίεργο και μερικές φορές εκρηκτικό κλίμα στην καθημερινότητά σας. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε, τι κάνετε και τι επιδιώκετε. Όπου μπορείτε, φροντίστε να δώσετε χρόνο πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Η οικογένεια και τα θέματά της θα σας απασχολήσουν και μερικές φορές θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση. Προσέξτε επίσης τα έξοδά σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι στις υποχρεώσεις σας!

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, όσο και αν πιέζεστε από καταστάσεις, αποφύγετε τις μονομερείς ενέργειες, φανείτε περισσότερο διπλωμάτες σε κάθε είδους διεκδίκησή σας και απαντήστε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που θέτετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Αισθηματικά, για αρκετούς από εσάς προκύπτει ενδιαφέρον για μια νέα γνωριμία ή μια καλή ευκαιρία προσέγγισης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε λοιπόν τις σχέσεις σας και φανείτε περισσότερο προοδευτικοί στις ενέργειές σας! Επαγγελματικά υποστηρίξτε τις προσπάθειες εκείνων που φαίνεται να έχουν τον τρόπο να αλλάξουν κάποια από τα κακώς κείμενα. Η έκλειψη του Σαββάτου σας αφαιρεί προσωρινά κάποιες ανέμελες στιγμές.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα κρατήστε αμυντική στάση όταν θίγονται κάποια δικαιώματα ή συμφέροντά σας στην εργασία και μην γίνεστε επιθετικοί από αντίδραση και θυμό. Είναι ευκολότερο δηλαδή, την εβδομάδα της έκλειψης Σελήνης να εκτεθείτε για ασήμαντη αφορμή γι αυτό δεν πρέπει να παρασυρθείτε από εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν ακριβώς αυτό. Αισθηματικά κάποιοι από εσάς προβληματίζεστε από τη στάση του συντρόφου σας σε ένα σημαντικό για εσάς ζήτημα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που δεν έχετε άλλες ενδείξεις, σε όποιον τομέα σας προβληματίζει ή σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις και υποστηρίξτε τις αποτελεσματικά.

Υδροχόος

Θέματα προσωπικής διάθεσης και μικρά θέματα υγείας έρχονται στην επιφάνεια και σας απασχολούν. Πολλοί θα νιώσετε ότι μπαίνουν εμπόδια στο δρόμο σας και θα εντείνετε τις προσπάθειες για να πλησιάσετε τους στόχους σας. Όσοι καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή του βουνού που ανεβαίνετε, θα δείτε από εκεί ότι υπήρχε και άλλος πιο εύκολος δρόμος. Οι περισσότεροι όμως θα βάλετε στόχο την επόμενη κορυφή, αλλά θυμηθείτε ότι χρειάζεστε και χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε δυνάμεις. Μην το παρακάνετε, μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας και μην αφήνετε την έκλειψη του Σαββάτου να σας εκνευρίσει!

Ιχθύες

Τα σχέδιά σας για ήρεμες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται να μην εφαρμόζονται, καθώς οι περισσότεροι από εσάς αντιμετωπίζετε αρκετές νέες υποθέσεις στην εργασία και στα προσωπικά σας. Η τάξη που ονειρευόσαστε διαταράσσεται από την έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου και καλύτερα να μη θίξετε τώρα τα κακώς κείμενα. Επιδιώξτε τη συντροφιά ανθρώπων που σας ξεκουράζουν, ή ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί. Το μέτρο θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο σε ότι κι αν κάνετε, φροντίστε λοιπόν να μην υπερβάλετε και να ξέρετε που να σταματήσετε πριν αναγκαστείτε να υποχωρήσετε, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας!

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: