Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (26/04-02/05)

Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Elle 26 Απρ. 21
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (26/04-02/05)

Κριός

Η Πανσέληνος του Απριλίου σας υποχρεώνει να κινηθείτε δυναμικά και να καλύψετε τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μια μικρή δόση ανασφάλειας θα κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή την οποία όμως πρέπει να καταπολεμήσετε. Τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα είναι σημαδιακά και προειδοποιητικά. Όσοι έχετε μεγαλύτερα επαγγελματικά ανοίγματα, θα πρέπει να υπολογίσετε πρακτικές ή οικονομικές δυσκολίες που θα δοκιμάσουν τις επιλογές σας αυτές, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας. Και όλα αυτά συμπίπτουν με τις γιορτές του Πάσχα, με αποτέλεσμα να μην αποφύγετε το κομφούζιο, ή τη ρευστότητα της καθημερινότητας που συνεπάγεται η πολυμέρεια των ασχολιών σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα σας προκαλέσει, ή θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας δρώμενα. Ο συνωστισμός Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, όσο δύσκολες και αν είναι. Ο Άρης στον Καρκίνο σας βοηθά να κινηθείτε υπόγεια και διακριτικά για να φτάσετε στους προορισμούς που θέλετε. Ο Ουρανός συμμετέχοντας στο φαινόμενο της Πανσελήνου θα σας αιφνιδιάσει ενοχλητικά και ο Κρόνος με τη σειρά του θα βάλει εμπόδια στους δρόμους που θέλετε να διαβείτε. Στα ερωτικά σας να είστε πολύ προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Προειδοποιητικό και προπαρασκευαστικό θα λέγαμε το διάστημα αυτό για τους περισσότερους από εσάς. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας που συμμετέχει στην Πανσέληνο και βρίσκεται στον Ταύρο, θα σας εφοδιάσει με τα απαραίτητα που χρειάζεστε και θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να περάσετε ήρεμα τις μέρες του Πάσχα. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο θα σημάνει έναν μικρό συναγερμό στα οικονομικά σας, τον οποίο δεν πρέπει να τον αγνοήσετε. Εξακολουθήστε να εκτελείτε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας και μην επηρεάζεστε από εικόνες και εντυπώσεις που μπορεί να μην είναι συμφέρουσες για εσάς.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του Απριλίου τονίζει τις επιθυμίες και διεγείρει τους πόθους σας. Η συμμετοχή πολλών πλανητών σε αυτό το φαινόμενο κάνει σύνθετη, αλλά και εξουθενωτική την καθημερινή σας ζωή. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλά σημεία αλλά θα μπορέσετε να καλύψετε τα περισσότερα στο τέλος. Ιδιαίτερα προσέξτε τις αισθηματικές σας σχέσεις και τις δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες. Και στους δυο τομείς υπάρχει ο κίνδυνος και μάλιστα δεν είναι ορατός. Επιστρατεύστε την θρυλική σας διαίσθηση.

Λέων

Η Πανσέληνος του Απριλίου δίνει έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Σας ωθεί να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον ευρύτερο χώρο και εντυπωσιακές τις δημόσιες εμφανίσεις όσο αυτό είναι εφικτό. Έστω και με τους περιορισμούς του γενικότερου κανόνα θα περάσετε διασκεδαστικά τις μέρες του Πάσχα. Μην αφήνετε τους ενθουσιασμούς να σας παρασύρουν σε πράξεις και σε συμπεριφορές που θα έχουν αργότερα ασύμφορες συνέπειες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Απριλίου σας εμπνέει ή σας υποχρεώνει να βάλετε καινούριους στόχους που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς και τις τρέχουσες ανάγκες σας. Η σύμπτωση του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο είναι μια εγγύηση επιτυχίας για τις επιδόσεις σας και μια ασφαλιστική δικλείδα για την κάλυψη των αναγκών σας. Στον αισθηματικό τομέα, ο έρωτας φαίνεται να σας χαμογελά πιο αισθητά και στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις, τα αποτελέσματα να είναι ευχάριστα και γρήγορα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε βασιζόμενες στη λογική, όχι μόνο θα αποδώσουν αλλά και θα εντυπωσιάσουν. Ωστόσο αποφύγετε να προκαλέσετε την τύχη, είτε εξ αιτίας περιέργειας, είτε εξ αιτίας σχολαστικότητας.

Ζυγός

Οι διαπραγματεύσεις θα σκαλώσουν σε κάποια σημεία και αυτό πρέπει να το υπολογίσετε. Το ροζ φεγγάρι σας επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσα από τη συμπεριφορά των άλλων και μέσα από συμπτώσεις που δεν είχατε φανταστεί ότι μπορούσαν να προκύψουν. Χρειάζεται να έχετε μια δυνατή ψυχολογική άμυνα και μια ψυχραιμία απέναντι σε αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να χαθούν χρήματα, ή να κάνετε άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα σημαδέψει εξαιρετικά έως… θανάσιμα την ερωτική σας ζωή. Τα πάντα μπορούν να συμβούν αυτό το διάστημα το οποίο σας υποχρεώνει να προβείτε σε μεγάλες αναθεωρήσεις για ανθρώπους και καταστάσεις. Αποφύγετε να κάνετε λάθη, ή να πείτε πράγματα που δεν γυρίζουν πίσω. Προσέξτε τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Μη βάζετε σε κίνδυνο πράγματα που σας αφορούν να υπάρχουν και τα οποία τα κρίνετε απαραίτητα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας ζωή.

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Απριλίου επηρεάζει αισθητά την εργασία, αλλάζοντας τις συνθήκες της. Οι αντιπαραθέσεις της Σελήνης με τους περισσότερους πλανήτες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αρκετές φορές. Επιστρατεύστε το διπλωματικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τους θυμούς και τις λεκτικές αντιδράσεις και μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα αν δεν ολοκληρώσουν τα γεγονότα τον κύκλο τους.

Αιγόκερως

Στη δική σας περίπτωση η Πανσέληνος αυτή έχει θετικό και ευεργετικό χαρακτήρα. Αποκαλύπτει αλήθειες που σας δικαιώνουν, βάζει τα πράγματα σε μια νέα πορεία και σας βοηθά να εκφραστείτε ή να λειτουργήσετε δημιουργικά και παραγωγικά. Επίκεντρό της είναι η ενίσχυση των υποθέσεων που σας αφορούν και η σχέση αγάπης με κάποιους ανθρώπους που παίζουν ρόλο στη ζωή σας αυτήν την περίοδο. Επίσης είναι προεόρτιο καλύτερων εξελίξεων για τους επόμενους μήνες και για κάποιους περισσότερο φιλόδοξους, περίοδος ξεκινημάτων ή σποράς για το αύριο.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα διαταράξει τον άξονα προσωπική ζωή – επαγγελματική δραστηριότητα. Τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα είναι επάλληλα, ενώ δεν θα λείψουν οι διαμάχες και οι διαφωνίες στο στενό περιβάλλον. Μέσα από την ακαταστασία και το χάος που θα προκαλέσει για πολλούς από εσάς, θα διαφανούν και μερικές αλήθειες που ήταν κρυμμένες για καιρό. Οι αλήθειες αυτές αφορούν μια πραγματικότητα που δεν είχατε υπολογίσει και τις προθέσεις ανθρώπων που σας έχουν παραπλανήσει στο παρελθόν. Επομένως θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερη θέση όσο και αν σας ταλαιπωρήσει η καθημερινότητα προκειμένου να διαφυλάξετε την ασφάλεια των υποθέσεων και του εαυτού σας του ίδιου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Απριλίου βοηθά την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, τη λήψη αποφάσεων που θα βοηθήσουν τις υποθέσεις σας, την ενίσχυση καταστάσεων και τη βελτίωση συναλλαγών ή αγοραπωλησιών. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και ετερόκλητα, οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν άλλοτε θετικά και άλλοτε επεισοδιακά. Στα ερωτικά σας υπάρχουν νέες προοπτικές που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT