Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (24/05-30/05)

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Μαϊου για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Elle 23 Μαΐ. 21
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (24/05-30/05)

Κριός

Η Πανσέληνος του Μαίου διαταράσσει λίγο την ατμόσφαιρα και την καθημερινότητα, εξ αιτίας και της έκλειψης που θα μεσολαβήσει, προκαλώντας ένα κύμα γεγονότων οικογενειακής, ή και επαγγελματικής φύσεως. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σας βοηθούν να επιταχύνετε διαπραγματεύσεις, αρκεί να μην κάνετε λάθος στις συναλλαγές και στις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Ο Άρης συνεχίζει να διατηρεί το γνωστό πρόβλημα που υπάρχει στο στενό περιβάλλον του σπιτιού. Προσέχετε μετακινήσεις, αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και μην έρχεστε σε διαφωνίες με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε ελπίδα συνεννόησης.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Μαίου θα εντείνει καταστάσεις αισθηματικές και κοινωνικές. Θα γίνει αιτία κατανάλωσης χρόνου και χρήματος με έναν τρόπο που δεν είχατε υπολογίσει ότι μπορούσε να προκύψει. Στη ζωή κάποιων από εσάς, ένα περιστατικό θα σας θορυβήσει. Επίσης ο χαρακτήρας της είναι συγκρουσιακός και εριστικός. Καλό θα είναι όσους από εσάς σας προκαλέσουν, είτε η ζωή, είτε οι άνθρωποι, αποφύγετε να ενδώσετε και να μην το εισπράξετε κατάκαρδα, κατασταλλάζοντας μέσα σας αποθέματα θυμού ή φόβου. Γεγονότα δεν θα λείψουν και από την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Μαίου θα σας επηρεάσει άμεσα. Θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στους βασικούς τομείς και θα κάνει πιο εύθραυστες τις ισορροπίες των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν για ακόμα μια φορά. Έκτακτες ανάγκες μπορεί να βγουν στο προσκήνιο. Κάποιοι θα ζήσετε ασυνήθιστα περιστατικά και κάποιοι θα πιεστείτε. Φροντίστε κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών να μην κάνετε λάθη, αποφύγετε διαφωνίες, ή λεκτικούς πολέμους. Προστατέψτε τα αισθηματικά σας, τις συνεργασίες και την καριέρα σας.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα λίγο επεισοδιακή και επικίνδυνη για τους περισσότερους από εσάς. Η Πανσέληνος/έκλειψη της Σελήνης βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες υποθέσεις, ή έκτακτα περιστατικά. Θέματα υγείας, σχέσεων και συναλλαγών είναι από τα πιο πιθανά να γίνουν αιτία προβληματισμού, ή περιστασιακών δυσκολιών. Ο Άρης συνεχίζει να είναι εκρηκτικός στη διέλευσή του από το ζώδιό σας. Μπορεί επίσης να αποδειχτεί και εκκαθαριστικός. Όλα δείχνουν ότι ένα κύμα γεγονότων στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αποσκοπεί στο να αλλάξει βασικές ισορροπίες και να αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες. Ως συνήθως η άμυνά σας πρέπει να είναι επιστρατευμένη και κάθε τι που θα επιχειρείτε πρέπει να έχει συντελεστή την προσοχή και την προνοητικότητα.

Λέων

Όπως όλοι έτσι και εσείς θα επηρεαστείτε έντονα από το φεγγάρι του Μαίου. Η έκλειψη που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, φέρνει το τέλος μιας σχέσης, τη ματαίωση ενός σχεδίου, ή την απώλεια ενός ανθρώπου. Πάντα οι εκλείψεις επηρεάζουν τη ζωή σας και βαραίνουν τη διάθεσή σας. Ακόμα μια φορά και τώρα ιθα γίνουν αιτία να έρθετε αντιμέτωποι με υποθέσεις, περιστάσεις και θυμωμένους συμπολίτες σας. Φανείτε διαλλακτικοί, κρύψτε τα συναισθήματά σας και μην παίρνετε θέση επίθεσης αν τυχόν κάποιος εκφραστεί θίγοντας κάτι πολύ σημαντικό για εσάς.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Μαίου έρχεται να επιφορτίσει τον άξονα οικογένεια – εργασία. Εσείς, ως καλοί διεκπεραιωτές και διαχειριστές υποθέσεων, επιστρατεύετε αναγκαστικά όλη σας τη διπλωματία προκειμένου να αποφευχθούν κρίσεις, αγεφύρωτες διαφωνίες ή σημαντικοί διαχωρισμοί. Όλη η εβδομάδα παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις στις σχέσεις σας με τους περισσότερους παράγοντες του ευρύτερου χώρου μέσα στον οποίο εργάζεστε, κινείστε ή συνδιαλέγεστε.

Ζυγός

Τα πράγματα είναι λίγο νευρικά αυτό το διάστημα και αυτή η νευρικότητα παίρνει μεγάλη ένταση. Προσπαθήστε να αποφύγετε ανθρώπους που δεν συνεννοείστε μαζί τους. Αναβάλετε σημαντικά ξεκινήματα, λήψη αποφάσεων και δύσκολους διακανονισμούς. Όσο και αν οργανωθείτε ο χρόνος θα διασκορπιστεί και μαζί με αυτόν και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Η συνείδησή σας πρέπει να γίνει περισσότερο ελαστική και η σκέψη σας καλύτερα οργανωμένη, έτσι ώστε οι προσπάθειες να έχουν γρήγορο αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Η έκελιψη /Πανσέληνος του Μαίου θα ανασύρει από το παρελθόν μια ξεχασμένη υπόθεση. Παράλληλα θα εντείνει τις διαμάχες ή τις διαφωνίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγάλη προσοχή στην έκφραση και στη διαχείριση των συναισθημάτων σας. Συνεργάτες και συγγενείς θα σας απασχολήσουν με τα προβλήματά τους, από τα οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Νομικές υποθέσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις θα αντιμετωπίσουν εμπόδια και δυσκολίες. Βέβαια στη δική σας περίπτωση, η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο σας διευκολύνει είτε να πετύχετε κάτι που θέλετε, είτε να αντέξετε μια δύσκολη κατάσταση που θα εκδηλωθεί.

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Μαίου έχει προκλητικό χαρακτήρα. Σας επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά. Βιώνετε κάποιοι αυτό που ενδεχομένως υποψιάζεστε ή φοβάστε σε σχέση με το περιβάλλον, τις υποχρεώσει ςκαι τις συνθήκες της ζωής σας. Η αντίθεσή της με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα εντείνει κάποιες υπάρχουσες καταστάσεις, δοκιμάζοντας τόσο τα δικά σας νεύρα, όσο και τα νεύρα εκείνων που θα εμπλακούν μαζί σας. Αποφύγετε να καταπιαστείτε με οτιδήποτε δύσκολο, ριψοκίνδυνο, ή ανέφικτο. Μη θίγετε κακώς κείμενα που υπάρχουν και κυρίως μην επιμένετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών είναι ενδιαφέρουσες αλλά και λίγο σοκαριστικές. Η Πανσέληνος του Μαίου επαληθεύει κάποιες ανησυχίες σας και σας υποχρεώνει να προσέξετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά και τις σχέσεις εκείνες που είναι προβληματικές και δύσκολες. Φροντίστε τον εαυτό σας, εκείνους που αγαπάτε και επίσης αυτό που θεωρείτε συμφέρον σας. Αισθηματικά φανείτε διπλωμάτες και καλύτεροι διαχειριστές των καταστάσεων που δημιουργούνται είτε άθελά σας, είτε υπό την πίεση των γεγονότων που σας περιβάλουν. Προφυλάξτε την υγεία σας από κάθε είδους έκθεση σε κινδύνους.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος/έκλειψη της εβδομάδας ανατρέπει σχέδια και προγραμματισμούς. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά και στον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα δίκαιά σας. Αισθηματικά τα λόγια που θα πείτε και εκείνα που θα ακούσετε μπορεί να ηχούν ευχάριστα, στην πραγματικότητα όμως χρειάζεται μεγάλος κόπος και υπομονή για να τηρηθούν όσα εκφράζονται. Οικονομικά αποφύγετε τα έξοδα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σας. Κάποιοι θα σας υπερασπιστούν την κατάλληλη στιγμή, αλλά και κάποιοι άλλοι μπορεί να σας ζητήσουν πράγματα ακατόρθωτα.

Ιχθύες

Ακολουθεί μια περίοδος ανικανοποίητου την οποία πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα για να μην βλάψετε το συμφέρον σας. Η Πανσέληνος/έκλειψη επηρεάζει τον ψυχισμό σας με διάφορους τρόπους. Φροντίστε να αποφύγετε τις προκλήσεις του περιβάλλοντος και να κερδίσετε χρόνο για τις επιδιώξεις σας. Οι περισσότεροι βιάζεστε να καλύψετε τον χαμένο χρόνο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού λάθους το οποίο θα καθυστερήσει την πορεία σας. Αισθηματικά το διάστημα παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς κάποια νέα πρόσωπα, ή καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT