Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (31/05-06/06)

Μπαίνει και επίσημα το καλοκαίρι! Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Elle 31 Μαΐ. 21
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη (31/05-06/06)

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες ιδιαίτερα αν έχουν νομικό αντίκτυπο. Μην είστε εριστικοί και εύθικτοι με ανθρώπους που αγαπάτε. Επιμεληθείτε καλύτερα την οικονομική σας ασφάλεια. Αποφύγετε μετακινήσεις ή υπόγραφες σημαντικών συμβολαίων, μην ρισκάρετε προς το παρόν στον έρωτα και σε αβέβαιες σχέσεις και προσέχετε πως οδηγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Επιλέξτε τις συναναστροφές σας, μην παίρνετε αποφάσεις για τις οποίες είναι σίγουρο ότι θα μετανιώσετε αργότερα. Μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε επιφυλακτικοί σε προτάσεις επενδύσεων και προτιμήστε το σίγουρο από τις υποσχέσεις. Τέλος μην επιμένετε να εξηγήσετε στους άλλους αυτά που δεν θέλουν να καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετατρέψτε το άγχος σε δημιουργική δραστηριότητα, αποφύγετε διαφωνίες με δικούς σας ανθρώπους ή με επαγγελματικούς συνεργάτες. Συνειδητοποιήστε τι θέλετε και διασαφηνίστε τους στόχους σας. ζυγίστε κατά πόσο οι επιδιώξεις σας είναι πραγματοποιήσιμες και βάλτε «νερό στο κρασί σας» αν δεν θέλετε να μείνετε… διψασμένοι. Προσέξτε τις παγίδες στα ερωτικά και στα κοινωνικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινηθείτε με πρόνοια και προσοχή σε όλο το μήκος του μήνα. Μην καταπιάνεστε με δύσκολες υποθέσεις και απομακρυνθείτε από δύσκολους ανθρώπους. Φανείτε μαχητικοί στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας και μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας σχέδια. Δείξτε υπομονή στις αντιξοότητες της αισθηματικής σας ζωής και διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Μην μπερδεύεστε με σκέψεις που δε οδηγούν πουθενά και μην παραμελείτε ουσιαστικά προβλήματα που περιμένουν την επίλυση τους. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν γίνεται εύκολα ούτε γρήγορα και ότι είναι πιο σίγουρο να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Στα οικονομικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να είναι σχετικά δύσκολα ενώ το ενδεχόμενο μιας απώλειας ή μιας καθυστέρησης χρημάτων είναι πολύ πιθανό. Στην εργασία αρχίζει μια βελτίωση και στις σχέσεις σας δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να επιδιώκετε ότι είναι δύσκολο ή αδύνατο. Μην είστε εριστικοί με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας, γίνετε περισσότερο κοινωνικοί, αποφύγετε ωστόσο τους ανταγωνισμούς και τις διαμάχες, μην κάνετε βιαστικές εκτιμήσεις των καταστάσεων και μην δημιουργείτε περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Μην αναμιγνύεστε σε τίποτα επιλήψιμο. Προνοήστε για καθυστερήσεις και αρκετές περιπλοκές στην ερωτική σας ζωή. Μην κάνετε λάθη τακτικής και μην αποκρύψετε τίποτα από ανθρώπους που ζητήσατε την υποστήριξη ή την βοήθεια τους. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για αλλαγές ραγδαίες που έρχονται και που ήδη διαφαίνονται στον ορίζοντα της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανείτε μαχητικοί σε επαγγελματικά θέματα και επιφυλακτικοί σε οικονομικά. Μην κάνετε παρακινδυνευμένες αγορές, μην δανείζετε χρήματα αλλά και μην αφήνετε αφύλακτα πράγματα και υποθέσεις που σας αφορούν. Υπάρχει πιθανότητα μια συμφωνία ή ένα ταξίδι να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και προστατέψτε την υγεία και την διάθεση σας από τις αντιξοότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φανείτε ρεαλιστές στις κάθε είδους επιδιώξεις σας. Υπερασπιστείτε την αισθηματική σας ζωή και μην βιάζεστε να εγκαταλείψετε γρήγορα τις προσπάθειες για κάτι που σας αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά σε όλο το μήκος περιόδου αποφεύγοντας διαφωνίες και συγκρούσεις που θα έχουν συνέπειες και κόστος. Καθώς ετοιμάζεστε για ριζικές αλλαγές δείτε με ρεαλισμό το περιβάλλον σας και πάρτε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε καλύτερα την εργασία σας, την ξεκούραση σας και διατηρήστε την εσωτερική σας γαλήνη καθώς η καθημερινότητα σας προβλέπεται επεισοδιακή. Μην αναλαμβάνετε καινούργιες ευθύνες και μην δίνετε υποσχέσεις. Υποστηρίξτε τις επιδιώξεις σας και διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Κυρίως φροντίστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές σας δικλείδες καθώς θα περάσετε μια σύντομη τελευταία δοκιμασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, μην ποντάρετε στην τύχη και μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Τυχόν ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια πρέπει να γίνουν με πολύ καλή οργάνωση και υπολογισμό. Στα αισθηματικά εξακολουθεί να υπάρχει σχετική ασάφεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα προβλήματά σας είναι περισσότερο προσωπικά και λιγότερο σημαντικά από ότι πιστεύετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από την επιθετικότητα των άλλων, φροντίστε να καταπολεμάτε την νευρικότητα της εποχής όταν σας κατακλύζει και καλλιεργήστε εναλλακτικές την ώρα των εμποδίων ή των αναβολών. Μην βιαστείτε να κάνετε μια αλλαγή σπιτιού ή εργασίας αν δεν είναι απαραίτητο. Μια σχέση είναι φανερό ότι δεν προχώρα περισσότερο αλλά και μια καινούργια δεν είναι προς το παρόν η λύση που θα θέλατε!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT