Follow us

Search

Προβλέψεις Οκτωβρίου: Όλες οι εξελίξεις για τα 12 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Δύο πανσελήνους μας επιφυλάσσει ο Οκτώβριος. Ο Κώστας Λεφάκης εξηγεί τι μας περιμένει στον έρωτα, την οικογένεια, την καριέρα, όλο το μήνα.

Προβλέψεις Οκτωβρίου: Όλες οι εξελίξεις για τα 12 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Επωφεληθείτε από το φαινόμενο των δύο πανσελήνων του μήνα για να βάλετε μια τάξη στον τομέα των σχέσεων, ο οποίος θα παρουσιάσει μεγάλη κινητικότητα. Ελέγξτε τον παρορμητικό χαρακτήρα σας για να μην εκτεθείτε άσκοπα. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας περνάει από διάφορα τεστ αντοχής. Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μια φορά απρόβλεπτα ή ασαφή. Στα αισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι αυτό που θα θέλατε. Βιώνετε το τελευταίο δύσκολο στάδιο αυτής της χρονιάς, γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί, ευέλικτοι και συγκρατημένοι.

Ταύρος

21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Η διάθεση και η ζωτικότητά σας θα μπορούσαν να είναι σε καλύτερη φόρμα αν καταφέρνατε να προγραμματίσετε τον χρόνο σας έτσι, ώστε να σας μένουν κάποιες ώρες ξεκούρασης. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή, διαφαίνονται εξελίξεις. Οι στόχοι σας όμως δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί. Απαιτείται χρόνος και επανάληψη των προσπαθειών σας για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις δεν είναι υπέρ σας και πρέπει να τις προσέξετε. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο βελτιώνει τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Επαγγελματικά προοιωνίζεται ένα καλύτερο μέλλον το οποίο, ωστόσο, θα αργήσει να φανεί.

Δίδυμοι

22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Αν ασχοληθείτε σωστά και οργανωμένα με την εργασία σας, είναι σίγουρο πως αρκετά γρήγορα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να αποσπαστείτε από τα ψυχολογικά προβλήματα και τα οικονομικά άγχη σας. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό αναστέλλει κάποιες δραστηριότητές σας ή τα αποτελέσματα εκείνων που προηγήθηκαν. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει τα δικαιώματά σας στον χώρο όπου ζείτε και κινείστε. Η επανασυναρμολόγηση της πολυαστρίας στον Αιγόκερω περιορίζει ακόμη μια φορά την πηγή των εσόδων σας. Τα δύο στοιχεία, ωστόσο, που σας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές είναι η αντίληψη και η πείρα του παρελθόντος που διαθέτετε.

Καρκίνος

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όλα, ακόμη και οι δυσκολίες, ευνοούν ένα καινούριο ξεκίνημα που γίνεται μέσα από αντιθέσεις, πολέμους και ανταγωνισμούς. Όπως και οι υπόλοιποι των παρορμητικών ζωδίων, έτσι και εσείς περνάτε το τελευταίο δύσκολο στάδιο αυτής της χρονιάς. Χειριστείτε έξυπνα τα αισθηματικά σας και φανείτε προνοητικοί στα επαγγελματικά. Διατηρήστε την τακτική της λιτότητας στα οικονομικά και, κυρίως, κλείστε όσο μπορείτε υπάρχουσες οικονομικές εκκρεμότητες. Ένας άνθρωπος θα σας εκπλήξει, αλλά η καθημερινότητα του επαγγελματικού τομέα θα κυριαρχήσει και θα σας κουράσει. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σάς δίνει ευκαιρίες για εκτόνωση και ψυχαγωγία.

Λέων

23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Ο Οκτώβριος του 2020 φέρνει κίνηση και συζητήσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σάς υποχρεώνει να ασχοληθείτε πιο υπεύθυνα με τα οικονομικά σας. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό καθυστερεί επιδιώξεις και σχέδια. Κάποιοι, όμως, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες για δουλειές ή θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη, είτε στον αισθηματικό τομέα είτε στον εργασιακό. Οι δύο πανσέληνοι του μήνα σάς κινητοποιούν και σας υποχρεώνουν να ανασυγκροτηθείτε, τόσο επικοινωνιακά όσο και επαγγελματικά.

Παρθένος

24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αυξάνει ο παράγοντας της τύχης και της συναισθηματικής διευκόλυνσης αυτόν το μήνα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με καλό προγραμματισμό, να αποφύγετε άσκοπες δραστηριότητες και συζητήσεις και να μην επιμένετε να βελτιώσετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τη διαχείριση των χρημάτων σας και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Εστιάστε την προσοχή σας σε οτιδήποτε δημιουργικό κάνετε. Παράλληλα, συνειδητοποιήστε την αληθινή φύση και τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάτε. Αποφύγετε να αναλάβετε καινούριες ευθύνες, εκτός αν αυτό που συνεπάγονται αξίζει τον κόπο ή σας αφορά ιδιαίτερα.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι δύο πανσέληνοι τον μήνα των γενεθλίων σας επιταχύνουν τις εξελίξεις και πληθαίνουν τα περιστατικά και τις συμπτώσεις. Συνεργασίες και αισθηματική ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό θα φανερώσει την άλλη πλευρά των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας τρομάξουν λίγο. Μη βιαστείτε όμως να απομακρυνθείτε από παρόρμηση ή από αντιδικία. Είναι το τελευταίο δύσκολο στάδιο που ζείτε, λίγο πριν εκπνεύσει αυτή η χρονιά. Οι διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας θα είναι πολλές αλλά σύντομα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Καταπολεμήστε την απογοήτευση και την πικρία σας και δώστε πίστωση χρόνου τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους.

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός, νευρικός, έντονος και ορισμένες φορές ανατρεπτικός. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό καθυστερεί κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και κάνει δύσκολες τις συνθήκες της καθημερινότητας. Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο λειτουργεί θετικά σε τομείς που χρειάζεστε υποστήριξη. Στην αισθηματική σας ζωή οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν. Για κάποιους ένα διαζύγιο ή ένας χωρισμός θα αποδειχτεί λύτρωση. Ενισχύστε την κοινωνική ζωή σας που έχει ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Άθληση και πολιτιστικά ενδιαφέροντα είναι τα καλύτερα αντίβαρα στις υπάρχουσες δυσκολίες.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό αναστέλλει κάποια δημιουργικά σχέδια ή φρενάρει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Ο Ερμής, ανάδρομος το δεύτερο μισό του μήνα, θα δυσκολέψει για λίγο προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει αρκετά κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το οικονομικό άγχος σας δεν υποχωρεί εξαιτίας της πολυαστρίας στον Αιγόκερω. Παράλληλα, πέφτει σε εσάς ο κλήρος να ασχοληθείτε περισσότερο με εκείνους που έχουν ανάγκη, ξεκινώντας από το σπίτι και φτάνοντας μέχρι το τελευταίο άκρο της κοινωνικής σας δραστηριότητας. Μέσα σε όλα, η επιθυμία για να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να υιοθετήσετε την αντίστοιχη σωστή τακτική.

Αιγόκερως

23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Έντονος ο μήνας λόγω των δύο πανσελήνων στην αρχή και στο τέλος του και αρκετά προκλητικός εξαιτίας του ανάδρομου Άρη στον Κριό. Ο άξονας προσωπική και επαγγελματική ζωή έχει πάρει «φωτιά» και σας αναγκάζει να τρέχετε καθημερινά. Θα πρέπει να προσέξετε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο μιας ζημιάς ή μιας απώλειας. Στις διαμάχες σας με τους άλλους προτιμήστε μια πρόσκαιρη συνθηκολόγηση, παρά έναν ανώφελο πόλεμο. Για υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, ζητήστε πίστωση χρόνου και θα σας δοθεί. Στις συζητήσεις με τον άνθρωπό σας φανείτε λιγότερο εγωιστές και περισσότερο συγκαταβατικοί με τα προβλήματά του.

Υδροχόος

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Αρκετή και κουραστική δουλειά προβλέπεται για εσάς αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Άρης δοκιμάζει τα νεύρα σας και ο ανάδρομος Ερμής στα μέσα του μήνα φέρνει καθυστερήσεις στις συναλλαγές και στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να προωθήσετε νομικές υποθέσεις, εμπορικές συνεννοήσεις ή μετακινήσεις. Η ανησυχία σας θα είναι έντονη, κυρίως μετά τα μέσα του μήνα για ένα νέο κύμα ασάφειας στον επαγγελματικό χώρο. Οι όψεις των πλανητών σε σχέση με το ζώδιό σας δεν σας βοηθούν να κρατήσετε μια σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Κάντε τον κόπο να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και καταπολεμήστε όσο μπορείτε τον φόβο και τη νευρικότητα που σας έχουν στοιχειώσει.

Ιχθύες

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το διάστημα αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και δύσκολο. Ενδιαφέρον είναι στις συνεργασίες και την αισθηματική ζωή για αρκετούς από εσάς, ενώ δύσκολο γίνεται στην οικονομική διαχείριση και την κάλυψη πρακτικών ή άλλων αναγκών. Ωστόσο, η Αφροδίτη στην Παρθένο σάς δίνει το κίνητρο ή το μέσο για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε αποτελεσματικά με τα άτομα που σας αφορούν, τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας επηρεάσουν με την κριτική τους για μια σχέση ή μια δουλειά σας. Οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα σας προειδοποιήσουν για τομείς και πρόσωπα που πρέπει να προσέξετε, τόσο τώρα όσο και τους επόμενους μήνες. Τα ερωτικά σας γίνονται περισσότερο… λαθραία παρά νόμιμα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το αποφύγετε!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ