Menu

Προβλέψεις αριθμολογίας: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί του 2020;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για τον έρωτα, το χρήμα και την οικογένεια, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας.

 

Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης

Βρείτε τον αριθμό σας προσθέτοντας όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σας (π.χ. 26/06/1987=2+6+6+1+9+8+7), μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό.

1

Μη μένετε προσκολλημένες στις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος, γιατί οπωσδήποτε θα έρθουν κι άλλες. Αυτή η χρονιά σίγουρα δεν θα είναι εύκολη και γενικά δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Συνεχίστε κανονικά την πορεία σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας και στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες θα βρεθείτε αντιμέτωπες με μεγάλες αλλαγές, που θα συμβούν πολύ ξαφνικά και θα δυσκολευτείτε να τις ελέγξετε. Από την άνοιξη και μετά θα καταλάβετε πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχτούν και να μην αγχώνεστε ψάχνοντας λύσεις για όλα. Είστε ευαίσθητες, όμως δεν είναι δυνατόν να βοηθάτε τους πάντες – κάποια στιγμή πρέπει να θέσετε προτεραιότητες.
Η χρονιά είναι ιδανική για να ανανεώσετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας από κάθε άποψη. Θα πρέπει, λοιπόν, να πετάξετε καθετί παλιό και να ανοίξετε δρόμο για το καινούριο. Το δεύτερο εξάμηνο θεωρείται πολύ σημαντικό. Ειδικά ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα κορυφωθούν οι αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξουν στιγμές με δυσάρεστα συναισθήματα, όμως στο τέλος όλα θα έχουν θετική κατάληξη. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και σταδιακά θα διαπιστώσετε ότι το μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας οδηγεί στην ευτυχία: Προηγούμενοι έρωτες μπορεί να αναβιώσουν και παλιοί φίλοι ίσως σας επισκεφτούν την ώρα που θα τους έχετε ανάγκη. Έτσι θα αποδειχθεί ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναφτιάξουν τα πράγματα.
Το 2020, λοιπόν, θα σας φέρει αντιμέτωπες με αντιφατικές καταστάσεις κι εσείς θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση πιο ώριμες και με περισσότερη αυτογνωσία.

2

Το 2020 θα συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ αγαπάτε την οικογένεια και τους φίλους σας και θα νιώσετε την ανάγκη να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Έτσι θα τους αφιερώσετε χρόνο και θετική ενέργεια και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση. Γενικά θα νιώσετε έντονη την ανάγκη της προσφοράς και θα το εκδηλώσετε με πολλούς τρόπους. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς και να δώσετε συγχώρεση. Είστε πολύ δοτικές με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας και όλοι σχεδόν όσοι σας ξέρουν σας λατρεύουν. Φέτος υπάρχουν κάποιες μικρές πιθανότητες να εμπλακείτε σε νομικές υποθέσεις.
Μετά το πρώτο εξάμηνο θα διαπιστώσετε ότι οι εκκρεμότητες και οι οφειλές του παρελθόντος έχουν αρχίσει να ρυθμίζονται, ωστόσο δεν θα σταματήσουν να σας προβληματίζουν. Θα πρέπει, λοιπόν, να εξετάσετε πολύ προσεκτικά το θέμα των οικονομικών σας. Οι τελευταίοι μήνες θα φέρουν σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα, πράγμα που δεν θα ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τα λόγια σας και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.
Αυτός ο χρόνος θα αφήσει τη σφραγίδα του στη ζωή σας! Στην αρχή θα σας απασχολήσει έντονα το οικονομικό και κατόπιν θα εστιάσετε την προσοχή σας στα οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα, τα οποία θα τακτοποιηθούν αργότερα. Μετά την άνοιξη θα ηρεμήσετε αρκετά και μέχρι το τέλος του έτους θα νιώθετε ευχαριστημένες γιατί θα έχετε μάθει να ζυγίζετε τις κινήσεις σας, να βάζετε προτεραιότητες και να κάνετε μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

3

Η αρχή της χρονιάς θα σας φέρει αντιμέτωπες με διάφορες μπερδεμένες καταστάσεις, που θα αφορούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία ίσως σας χτυπήσει την πόρτα. Αν δεν έχετε δουλειά, μπορείτε να πανηγυρίσετε! Αν όμως έχετε, μην υποκύψετε εύκολα. Σκεφτείτε το καλά, πριν δεχτείτε. Σαν από μηχανής θεός, τα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σας τους πρώτους μήνες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Όσον αφορά τα προσωπικά σας, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με μια έντονη σχέση που, όπως δείχνουν τα πράγματα, βαδίζει προς το τέλος της. Αν δεν υπάρχει μέλλον, είναι περιττό να τη διαιωνίζετε.
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τους τέσσερις τελευταίους μήνες θα σας δώσουν μια εικόνα για τον τρόπο που πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα. Θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας και θα σας οδηγήσουν να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι σε πολλά πράγματα. Προς το τέλος του έτους πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ξεχάστε τις σπατάλες και, ακόμα κι αν φτάσουν στα χέρια σας κάποια ποσά, πάρτε απόλυτα συνετές αποφάσεις.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, θα είναι μια εποικοδομητική χρονιά! Διάφορα γεγονότα θα προκύψουν στο δρόμο σας και δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν παρουσιαστούν προβλήματα, δεν χρειάζεστε συμβουλές από τρίτους, είστε ικανές να τα λύσετε μόνες σας. Μείνετε ψύχραιμες και στο τέλος του 2020 θα είστε ευτυχισμένες απ’ όλες τις απόψεις.

4  

Αυτή τη χρονιά απολαύστε την ανεξαρτησία σας! Σε αυτή τη φάση θα είστε πιο ελεύθερες, από την άλλη όμως δεν θα βρίσκεστε στιγμή σε ηρεμία, αλλά θα διακατέχεστε από μια τάση να κάνετε συνεχώς αλλαγές. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους. Να είστε επομένως προετοιμασμένες για το αναπάντεχο και το ασυνήθιστο. Η πρόοδος είναι δεδομένη για εσάς, αρκεί να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Η περίοδος που ξεκινά φέρνει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας μέσα από καινούριες εμπειρίες και νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Για όσον καιρό, βέβαια, το σκηνικό παραμένει ασταθές είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας, πρέπει να μένετε αφοσιωμένες στους στόχους σας. Στην αρχή του έτους μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να διαλέξετε κατεύθυνση, στην πορεία όμως θα βρείτε το δρόμο σας και θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά.

Προς τα μέσα της χρονιάς, ίσως αναστατωθείτε απ’ όσα συμβαίνουν γύρω σας, καθώς όμως περνάει ο καιρός το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων και μην πανικοβάλλεστε από τα προβλήματα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λυθούν. Τους τελευταίους μήνες, πάντως, οι συνθήκες θα έχουν εξομαλυνθεί εντελώς. Έτσι θα κατορθώσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που πριν αποφεύγατε για διάφορους λόγους. Πρέπει όμως να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και να ξοδεύετε με μέτρο.

5

Ο ερχομός του καινούριου έτους είναι μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να κάνετε ένα βήμα μπροστά με νέα πρόσωπα στο πλευρό σας. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε να βιώνετε τις ίδιες καταστάσεις – η ζωή προχωράει. Φέτος το έδαφος είναι κατάλληλο για γάμους, αγάπη, έρωτες, αλλά και για κινήσεις ώστε να αποδείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Θα πρέπει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες απέναντι στα κοντινά σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη.
Θα χρειαστεί επίσης να δώσετε ιδιαίτερο βάρος στα ζητήματα του σπιτιού, στις σχέσεις με την οικογένεια και σε δημιουργικές ασχολίες. Είναι ακόμα μια ευκαιρία να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές παρέα με αγαπημένους φίλους, καθώς και να διασκεδάσετε με τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας.
Ακόμα, αν αφιερώσετε χρόνο σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, ίσως ανακαλύψετε και ένα κρυφό ταλέντο σας.
Τους πρώτους τέσσερις μήνες θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, όμως στο τέλος θα καταφέρετε να το λύσετε. Στα μέσα του 2020 θα έρθετε αντιμέτωπες με προκλήσεις που θα σας οδηγήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, όπως θυμό, αγανάκτηση, τάσεις φυγής.
Είναι πολύ πιθανό να δώσετε τέλος σε έναν παλιό δεσμό και να βάλετε στη θέση του έναν καινούριο. Απαλλαγείτε από τα βάρη του παρελθόντος και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Κατά την περίοδο αυτή θα επικρατεί σίγουρα ένα κλίμα αβεβαιότητας, όμως μην το βάλετε κάτω. Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών είναι πιθανό η ζωή σας να πάρει αναπάντεχη τροπή λόγω μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης, που θα σας αναγκάσει να προσαρμόσετε ανάλογα την καθημερινότητά σας ώστε να έχετε χρόνο και για εσάς, αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

6

Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα, ενώ όσα συμβούν κατά τη διάρκειά της θα σας κάνουν να εκτιμήσετε όσα έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα στη ζωή σας. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις που θα βάλουν σε δοκιμασία τις αντοχές σας, οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και να οργανωθείτε κατάλληλα. Είναι απαραίτητο να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να βάλετε τις ιδέες σας σε τάξη.

Η αναποφάσιστη φύση σας θα σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σας, γι’ αυτό και είναι σκόπιμο να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Όσο πιο σκληρά δουλέψετε τώρα, τόσο περισσότερα θα αποκτήσετε στο μέλλον. Φέτος, λοιπόν, απαιτείται από εσάς να εστιάσετε στην εργασία σας καταβάλλοντας περισσότερο κόπο και να περιορίσετε τη διασκέδαση. Αρκετά χαλαρώσατε πέρυσι, τώρα ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Αυτή η χρονιά θα έχει θετικό αντίκτυπο σε δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σας: από τη μια θα σας επιτρέψει να πάρετε το πάνω χέρι στα επαγγελματικά και από την άλλη θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένες, μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση από την πλευρά του συντρόφου σας, π.χ. για μια επισημοποίηση ή για την απόκτηση ενός παιδιού. Να θυμάστε ότι οι μικροκαβγάδες είναι συνηθισμένοι σε μια σχέση, οπότε κι εσείς μην κάνετε θέμα το παραμικρό! Από την άλλη ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον.

Μπορεί τα σχέδιά σας να μην προχωρήσουν γρήγορα, αλλά μην το βάζετε κάτω. Δείτε τα πράγματα διαφορετικά και αναθεωρήστε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κρατήστε τους καλούς φίλους κοντά σας και διώξτε τους κακούς. Μετά την απογοήτευση, ανοίγει ο δρόμος της επιτυχίας για εσάς και έρχεται η ώρα της ανταμοιβής των κόπων σας. Προς τα μέσα της χρονιάς οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα βελτιωθούν αισθητά. Μην αφήσετε ωστόσο τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, αλλά συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας και κινηθείτε προσεκτικά γιατί η γενικότερη κατάσταση είναι ακόμα ρευστή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας πριν πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

7

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή θα είναι η χρονιά σας! Η γοητεία σας βρίσκεται στα ύψη και τα όνειρά σας επιτέλους παίρνουν σάρκα και οστά. Ωστόσο θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι έχετε τις αντοχές για να τα βγάλετε πέρα στις δύσκολες καταστάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Προσπαθήστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα ανάμεσά σας θα γίνουν πολύ καλύτερα. Όσο για την κοινωνική σας ζωή, θα απογειωθεί και θα δείτε το άστρο σας να λάμπει. Θα δέχεστε συνεχώς προσκλήσεις για πάρτι και θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα νιώσετε ξανά δημιουργικές και ενθουσιώδεις. Οι περσινές απογοητεύσεις αποτελούν πλέον παρελθόν και φέτος είστε έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο! Καινούρια άτομα θα μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας, οπότε να είστε προετοιμασμένες να βιώσετε και λίγο δράμα…
Αν θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά, πρέπει να μείνετε πιστές στα σχέδια και τις ιδέες σας και να δουλέψετε σκληρά. Αν είστε αναποφάσιστες σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, θα χάσετε πολύτιμο καιρό και στο τέλος δεν θα καταφέρετε τίποτα. Προσοχή όμως! Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, αλλά φροντίστε να του αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας. Ανανεωθείτε είτε κάνοντας μια αλλαγή στην εμφάνισή σας ή και στο χώρο σας. Ο περίγυρός σας ίσως προσπαθήσει να σας κόψει τη φόρα. Εσείς ακολουθήστε το ένστικτό σας, χωρίς να σκέφτεστε τις απόψεις των άλλων.
Θα υπάρξουν πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που θα οφείλονται αφενός στις επιρροές των κοντινών σας ανθρώπων και αφετέρου στην τάση σας να βλέπετε τα πράγματα λίγο απαισιόδοξα. Γενικά στις σχέσεις σας θα επικρατήσει ένα δημιουργικό χάος – το έδαφος μάλιστα είναι πρόσφορο ακόμα και για απιστίες! Προσπαθήστε να παραμείνετε θετικές και αισιόδοξες και σίγουρα θα έχετε μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά.

8

Το κλειδί της χρονιάς κρύβεται στη λέξη «συνεργασία»! Η ικανότητά σας να συνδιαλέγεστε με τους άλλους θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Θα αρχίσετε σταδιακά να πετυχαίνετε τους στόχους σας, αν και στην πορεία θα συναντήσετε κάποιες καθυστερήσεις. Αν αισθάνεστε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε, ίσως είναι καιρός για συμβιβασμούς. Αυτή η χρονιά θα φέρει στη ζωή σας νέους φίλους, συνεργάτες και θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε διάφορα πράγματα. Οπλιστείτε με υπομονή και κατανόηση, προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το τέλος της χρονιάς ίσως κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, π.χ. για μια νέα οικονομική συμφωνία ή την αγορά ενός σπιτιού.
Οι συναισθηματικές σας αντοχές θα δοκιμαστούν και ίσως να αισθανθείτε πιο ευάλωτες από ποτέ. Οι απογοητεύσεις δεν θα λείψουν και πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Οι διάφορες αναποδιές θα σας δυσκολέψουν, αλλά να θυμάστε πως μόνο με σκληρή προσπάθεια θα ανταμειφθείτε. Φροντίστε να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και -γιατί όχι- ξεκινήστε μια ευχάριστη δραστηριότητα ή βρείτε ένα χόμπι. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή, άρα να είστε προσεκτικές με κάθε νέα γνωριμία, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα προκύψει!
Το 2019 δεν ήταν και τόσο καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, όμως προς το τέλος της καινούριας θα αρχίσουν να ανθίζουν. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα προσωπικά σας. Οι δεσμευμένες μπορεί και να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθερες θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το 2020 θα είναι δύσκολο, με τα συν και τα πλην, όμως στο τέλος το ισοζύγιο θα είναι θετικό ιδίως για τη σχέση σας, η οποία θα βγει πιο δυνατή μέσα από τις δοκιμασίες.

9

Προετοιμαστείτε για ένα νέο ξεκίνημα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν έχει πλέον νόημα να μένετε προσκολλημένες σε καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Κινηθείτε δυναμικά, κι όσο δύσκολο και αν σας φανεί το 2020, στο τέλος σίγουρα θα σας ανταμείψει. Προσπαθήστε να μην είστε πεισματάρες και παρορμητικές, γιατί έτσι θα βλάψετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

Όσον αφορά τα οικονομικά, είναι καιρός να κλείσετε όλες τις παλιές εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με διαφορετικά πράγματα, τα οποία σίγουρα κάποια στιγμή θα σας βγουν σε καλό. Δοκιμάστε να κρατάτε ένα ημερολόγιο με τις καινούριες ιδέες της χρονιάς ή με τους τρόπους που μπορείτε να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Στην αρχή του έτους ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες επίπονες αποφάσεις, που όμως στην πορεία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα αρκετά σταθερό εισόδημα. Δείξτε προσοχή στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Φροντίστε να είστε ανοιχτές στις ευκαιρίες που θα προκύπτουν και να τις εκμεταλλεύεστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το μυστικό είναι να δείχνετε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις. Φέτος σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στην καριέρα σας.

Κάποιες από εσάς ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ενώ οι ελεύθερες θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Προσοχή όμως! Πρέπει κι εσείς να δείξετε αφοσίωση και πάθος και να κάνετε προσπάθειες ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις αναποδιές, διαφορετικά δεν θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ