Menu

Προβλέψεις Μαρτίου: Τι φέρνουν οι 4 πλανήτες που συναντιούνται στον Αιγόκερω;

Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και διερχόμενος Άρης συγκεντρώνονται στον Αιγόκερω, φέρνοντας αλλαγές. Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του για τον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ένας μήνας με σημαντικές διακυμάνσεις ξεκινά, καθώς οι πλανητικές θέσεις επηρεάζουν σημαντικά τα δρώμενα. Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και διερχόμενος Άρης συγκεντρώνονται στον Αιγόκερω και δεν σας επιτρέπουν εύκολες αποφάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που επηρεάζουν και τους δυο σας, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο σάς θέλει πιο ουσιαστικούς. Ίσως νιώσετε λίγο πιεσμένοι από άλλου είδους υποχρεώσεις, όμως θα έχετε μια μικρή αλλά καθοριστική ενίσχυση στα οικονομικά σας. Συνεχίστε να επιδιώκετε βελτίωση χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 του μήνα σας βοηθά να αντεπεξέλθετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται η συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις συχνές αντιξοότητες. Απολαύστε οτιδήποτε καλό προκύψει και προχωρήστε παραπέρα. Προστατέψτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Ο μήνας θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμος για μακροπρόθεσμα σχέδια, αρκεί να διαφυλάξετε τα πλεονεκτήματά σας.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ο Μάρτιος σας κάνει πιο ευαίσθητους και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός, αλλά προϋποθέτει δουλειά και αγώνα. Η συνάντηση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω εγκυμονεί παρεξηγήσεις με χρήσιμους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάποιες οικονομικές πιέσεις γίνονται ασφυκτικές, θα βρείτε όμως τον κατάλληλο τρόπο για να τις χαλαρώσετε. Κοινωνικά, πρόκειται να βρεθείτε αρκετές φορές στο προσκήνιο και θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις και κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο μήνας είναι πολύ ιδιαίτερος για εσάς, καθώς οι εξελίξεις του αφορούν ιδιαίτερα νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Αιτία για όλα όσα προκύψουν είναι η συγκέντρωση στον απέναντί σας Αιγόκερω των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη. Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι τα αισθηματικά και η καριέρα σας, ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκεται σε κάποια καμπή. Φροντίστε τις σχέσεις σας με όποιους θεωρείτε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Χρειάζεται να είστε διπλωμάτες, ευέλικτοι και αφοσιωμένοι στους σκοπούς σας. Η οικογένεια θα διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο και θα απασχολήσει τη σκέψη σας, απορροφώντας περισσότερο χρόνο από άλλες σας ασχολίες.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οι μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά κουραστικές και πολυάσχολες. Οι φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια καθώς οι Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και ο διερχόμενος Άρης συναντώνται στον Αιγόκερω και αλλάζουν προτεραιότητες, ανάγκες και σχέδια. Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σάς θέλει ακόμα πιο προσεκτικούς στα αισθηματικά σας, διότι θα υπάρξουν συγκρούσεις οι οποίες μπορεί να αφήσουν πικρίες και ανικανοποίητο. Ελέγξτε αν όλα αυτά οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες και δώστε περιθώρια χρόνου για να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να μπορέσουν να επανέλθουν όλα στην ομαλότητα.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η αλλαγή της εποχής και οι δυσαρμονικές όψεις των πλανητών δοκιμάζουν την ανοχή και την αντοχή σας. Ανάβει κόκκινο φως στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά το συμφέρον της εργασίας σας. Παρά την ένταση που προμηνύεται από τη συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω, μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, τηρουμένων πάντα των ορίων ασφαλείας που έχετε θέσει σε παλαιότερες και ομαλότερες εποχές.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο μήνας εμπεριέχει κρυφούς κινδύνους. Ο ερχομός της άνοιξης τονώνει το ηθικό σας και σας εμπνέει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι προθέσεις σας θα σκοντάψουν σε εμπόδια που δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στη σύναξη πολλών πλανητών στον Αιγόκερω, όπως ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο διερχόμενος Άρης. Ωστόσο, μέσα στις δυσκολίες των ημερών θα προκύψουν και μερικές ευκαιρίες ψυχαγωγίας ή ευχάριστων συναντήσεων. Φροντίστε να μη χάσετε αυτές τις μικρές χαρές. Αποφύγετε, επίσης, τα αλόγιστα έξοδα, καθώς τέτοιες πράξεις δεν θα καταφέρουν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσάς.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Μπορεί ο Άρης με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω να εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σας, αλλά όπως οι περισσότεροι έτσι κι εσείς θα αναστατωθείτε τις μέρες που ακολουθούν από αιφνίδιες αλλαγές που θα προκύψουν στα προγράμματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε τη φοβία και τον σχολαστικισμό σας. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι αυτός ο μήνας θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμος με τις εμπειρίες και τα διδάγματά του για το μέλλον σας. Επικοινωνήστε καλύτερα, λοιπόν, με το προσωπικό σας περιβάλλον, φανείτε αποτελεσματικοί στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και δείξτε αντοχή στις πιέσεις που θα σας έχουν στόχο για κάποια ασήμαντη αφορμή.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω φέρνει μια νέα τροπή σε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες συνεργασίες ή και την ίδια την ερωτική σας ζωή. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας θα είναι σκληρές, αλλά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις. Ο άξονας καριέρα-οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση «πολέμου» ή αντιπαραθέσεων. Δείξτε διπλωματία για το δικό σας συμφέρον. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, ακόμη και αν κινηθείτε διαφορετικά από ό,τι ορίζουν τα περιθώρια που έχετε.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα, καθώς φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Δία, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον διερχόμενο Άρη. Υπολογίστε, λοιπόν, σωστά τις δυνάμεις και τις αντοχές σας και αναλάβετε δράση. Να θυμάστε ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει, ακόμα και αν είναι αντίθετα με τις επιθυμίες σας. Συγκριτικά με άλλους έχετε λιγότερη ταλαιπωρία αυτές τις ημέρες. Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές από καταστάσεις σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Οργάνωση επαγγελματικών σχεδίων ή οικονομικοί διακανονισμοί ευνοούνται. Στα αισθηματικά η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στις δικές σας διαθέσεις και στην ανάγκη σας να αφοσιωθείτε εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Η εργασία φαίνεται να εξελίσσεται με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο δεν παύει να την ευνοεί αρκετά η περίοδος αυτή. Πάντως υπάρχει και αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα επηρεάσει τις εξελίξεις, τις χρήσιμες σχέσεις σας, την επικοινωνία με εκείνους που έχουν λόγο στα γεγονότα, αλλά και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Η συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω, από τη μία, και η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, από την άλλη, σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο πρακτικοί παρά θεωρητικοί, ενώ και η οικογένεια θα σας απασχολήσει αρκετά.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η χαρά της ζωής και η αισιοδοξία σας για το μέλλον θα επηρεαστούν αυτόν το μήνα από την παρουσία των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για το πιο ιδιαίτερο διάστημα αυτής της χρονιάς, καθώς αναπτύσσονται πολλές αντιδραστικές δυνάμεις στην εργασία, ενώ, παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει την επικοινωνία και την ερωτική σας συμπεριφορά. Αφουγκραστείτε τον παλμό της εποχής και μη διστάσετε να μειώσετε ταχύτητα αν δείτε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε συγκρουόμενα συμφέροντα. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αγωνιστείτε για την υπεράσπιση της ιδιοκτησίας σας και μερικοί να φροντίσετε την ασφάλεια των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ