Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο στις 20 και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό την ίδια μέρα στον Ταύρο δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις τόσο σε προσωπικό, όσο και γενικότερα σε παγκόσμια κλίμακα.

Elle 17 Ιαν. 21
Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Πολύ κούραση παρουσιάζει ο επαγγελματικός τομέας και το ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνετε εκεί για τις ετοιμασίες ενός εκ νέου ξεκινήματος. Έντονο προβλέπεται το άγχος για τα οικονομικά σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας καθώς βιάζεστε να τακτοποιήσετε και να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας. Ο Άρης στον Ταύρο εμποδίζει με κάποιο τρόπο την ομαλή διευθέτηση των προσωπικών σας ζητημάτων. Η εβδομάδα σας ευνοεί όμως να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την επικοινωνία με άτομα που σας ενδιαφέρουν και με εκείνους οι οποίοι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα προς το τέλος της εβδομάδας συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσής σας!

Ταύρος

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιον άνθρωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, όχι υποχρεωτικά ερωτικό. Από την άλλη και τα αισθηματικά σας θα περάσουν μικρές σεισμικές δονήσεις όχι τόσο από δικά σας λάθη όσο από την συμπεριφορά του άλλου ανθρώπου. Για αρκετούς προβάλλει το ενδεχόμενο ενός χωρισμού ο οποίος όμως θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καινούργια αρχή λίγο αργότερα. Ελέγχετε τις αντιδράσεις σας όταν τα γεγονότα σας δοκιμάζουν και αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε πράγματα σε μη φερέγγυους δικούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και υπομονετικά. Η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας θα απαιτήσει το δυναμισμό και την προσοχή σας και εδώ θα πρέπει να φανείτε συνεπείς σε αυτά που θα σας ζητηθούν. Στα αισθηματικά σας θα νιώσετε καταπιεσμένοι είτε από τον άνθρωπο που σας αφορά είτε από το περιβάλλον του. Εμπόδια και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν τις πρώτες κιόλας μέρες της εβδομάδας, αλλά είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος της θα έχετε υποσκελίσει τα περισσότερα. Ο σκοπός είναι στην διάρκεια αυτού του διαστήματος να μην κάνετε κάτι παρακινδυνευμένο σε βασικούς τομείς της ζωής σας, να μην αλλάξετε στάση σε κάτι που επιδιώκετε και να μη γίνετε εύκολοι στόχοι στις επιδιώξεις τρίτων.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να κινηθείτε διορατικά και βάλτε σε ισότιμη συνεργασία το μυαλό με το ένστικτο σας στα αιφνίδια και στα επεισοδιακά που θα βιώσετε στα επαγγελματικά σας δρώμενα. Αποφύγετε την πιθανότητα μιας εκμετάλλευσης ή μιας κλοπής που μπορεί να υποστείτε τώρα. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, ιδιαίτερα όταν διακυβεύεται το συμφέρον σας. Η υγεία, το σπίτι, οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας και θα πρέπει να βρείτε τρόπο και χρόνο να ασχοληθείτε μαζί τους. Οικονομικά βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο και πολλά θα εξαρτηθούν από τις τωρινές σας αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας σας βοηθά μια αποκάλυψη ή μια συνάντηση.

Λέων

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο σας επηρεάζει ψυχικά και συναισθηματικά και εξαντλεί τα περιθώρια συνεννόησης που έχετε με κάποιον συνεργάτη, ή κάποιον που παίζει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει ασπίδα προστασίας ενώ συχνά θα εξυπηρετεί τις ερωτικές σας ανάγκες. Δεν θα λείψουν όμως οι φορές που θα πρέπει να κινηθείτε για να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις και να διατηρήσετε ισορροπίες. Τα εξωτερικά γεγονότα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και εσείς βρίσκεστε σε δράση και σε διάφορα τρεχάματα τις περισσότερες φορές. Προσέξτε λοιπόν τις μετακινήσεις και τους κανόνες που τις διέπουν στην περιοχή σας, καθώς και την επικοινωνία σας με δύστροπους ανθρώπους.

Παρθένος

Και για εσάς το διάστημα είναι αγωνιστικό αλλά πρακτικά μπορείτε πετύχετε αρκετά πράγματα στους τομείς των ενδιαφερόντων. Συγκριτικά με άλλους έχετε μεγαλύτερο ποσοστό στην επιτυχία και περισσότερη τύχη ή ευκαιρία στην πρακτική εφαρμογή σχεδίων ή στην κάλυψη υποχρεώσεων. Η εβδομάδα είναι περίπλοκή και θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες για να την απλοποιήσετε. Καλείστε λοιπόν να ταχτοποιήσετε οτιδήποτε βγήκε από την θέση του ή να λύσετε προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνιακό ή σε επίπεδο οικονομικό. Ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων χωρίς σχόλια και αντιδράσεις και αποφύγετε να είστε με ανθρώπους που σας χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος. Μην αφήνετε τις φήμες να σας επηρεάζουν στις τακτικές σας, στην ζωή σας και στη εργασία σας.

Ζυγός

Θα μπορέσετε να κινηθείτε αρκετά επιτυχώς στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα καλύψετε τις ανάγκες σας και θα διευθετήσετε τις υποθέσεις σας. Απλώς δεν μπορείτε να αποφύγετε το κόστος και την ταλαιπωρία, είτε σωματική είτε ψυχολογική που συνεπάγεται. Μέσα στην δίνη των γεγονότων δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές και οι καλοί φίλοι. Υπολογίστε περισσότερη διευκόλυνση στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες, η σχέση σας, η συμπεριφορά σας, καθορίζονται πολύ από τις αντιστάσεις των άλλων που θα πρέπει να κάμψετε. Αποφύγετε την υπερβολή, μην κάνετε αλλαγές στην εικόνα σας και μην διεκδικείτε τα ανέφικτα. Οικονομικά είστε για λίγο ακόμα στρυμωγμένοι και πρέπει να αντέξετε τις πιέσεις που σας ασκούν κάποιες από τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα είναι σημαντική αλλά και επεισοδιακή, Ο Άρης στον Ταύρο εντείνει τις ερωτικές σας επιθυμίες αλλά φέρνει και αντιθέσεις με το αντικείμενο του πόθου σας. Σε άλλες περιπτώσεις η θέση του αυτή δείχνει μια ανοικτή ρήξη ή ένα χωρισμό. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο διαταράσσει τα σχέδια και τους στόχους σας υποχρεώνοντας σας να ξεκινήσετε από την αρχή. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε και διαλλακτικοί στις διαφωνίες που θα αντιμετωπίσετε από την πλευρά συνεργατών. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς ότι ακούσετε αλλά προσπαθήστε να στηριχτείτε περισσότερο στις δυνάμεις σας.

Τοξότης

Καλείστε να είστε επιφυλακτικοί και προνοητικοί, να αποφύγετε παρακινδυνευμένα εγχειρήματα και να διαφυλάξετε την συναισθηματική σας ζωή από οποιαδήποτε αναπάντεχα. Αποφύγετε επίσης αδόκιμες συμπεριφορές στα αισθηματικά σας, αλλά σεβαστείτε τα όριά σας. Οι πιο υποχωρητικοί καταφέρνετε να κερδίσετε χρόνο ώστε να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη αυτά που σας ενοχλούν. Η εργασία δεν σας ικανοποιεί, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει και κίνητρο ώστε να τολμήσετε να εφαρμόσετε αυτά που σκέφτεστε. Η οικογένεια θα αποτελέσει για λίγο καιρό ακόμα ένα πεδίο ευθύνης από το οποίο δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε, χωρίς να διαταράξετε σχέσεις και αισθήματα.

Αιγόκεροι

Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους στη δουλειά σας και φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σας. Αποφύγετε να φανερώσετε τις αδυναμίες σας, όσο έμπιστο και αν θεωρείτε τον άνθρωπο απέναντί σας. Η εβδομάδα σας παρακινεί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και να αποφύγετε νέα ανοίγματα. Γίνετε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς χρειάζεται να υπολογίσετε σε καθυστερήσεις και σε έλλειψη μετρητών. Η υγεία θα σας απασχολήσει είτε άμεσα, είτε έμμεσα και πρέπει να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις όπου χρειάζεται. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει σε καλύτερη διάθεση, αφού έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε εμπόδια είτε μόνοι σας, είτε με τη βοήθεια κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων.

Υδροχόοι

Προσπαθήστε να κινηθείτε ψυχραιμία καθώς ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο τονίζουν την νευρικότητα και πληθαίνουν τα αιφνίδια περιστατικά στο προσωπικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες στα αισθηματικά σας και να μη δίνετε μεγάλη σημασία σε μικρά επεισόδια μιας μακράς αντίθεσης με τον σύντροφό σας. Η διαχείριση και η αντιμετώπιση τους δεν θα είναι πάντα εύκολη, αλλά επιβεβλημένη. . Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως γιατί έχετε ακόμα κάποιες δοκιμασίες στο άμεσο μέλλον. Αποφύγετε την νευρικότητα, τις άκαρπες ενέργειες, τους ανταγωνισμούς με κάποιους πιο ισχυρούς από εσάς και δώστε προσοχή σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και να λειτουργήσει έτσι θετικά για εσάς.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή έχει νευρικότητα, αγωνιστικότητα και αιφνίδιες εξελίξεις πάνω σε υποθέσεις για τις οποίες εργαστήκατε πολύ τον τελευταίο καιρό. Αυτά που σας απασχολούν θα πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και γενικότερα να αποφύγετε ρήξεις ή αντιδικίες. Η καθημερινότητα θα είναι λίγο φορτισμένη και οι άνθρωποι γύρω σας ασυνεννόητοι. Στα αισθηματικά σας πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα υπομονετικοί και ορισμένες φορές, να αγνοήσετε τις προκλήσεις που σας απευθύνονται, όχι τόσο από τον σύντροφό σας, αλλά από το περιβάλλον σας. Μια οικονομική εκκρεμότητα τρίτων απέναντί σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή της ώστε να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT