Τα ζώδια της ημέρας (01/02)

Σελήνη σε σύνοδο με Άρη. Φιλοδοξίες και επιδιώξεις σε έξαρση.

Elle 01 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (01/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 01 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινά το Φεβρουάριο με πολύ καλό τρόπο για σας. Η ευστροφία σας και η καλή κοινωνική σας εικόνα θα κάνει εντύπωση στο περιβάλλον σας. Μην μείνετε μόνοι σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ένστικτό σας είναι αλάθητο, και τώρα μπορείτε να διακρίνετε κάποια δυσδιάκριτα δεδομένα. Βρείτε λύσεις σε οικογενειακά σας προβλήματα, και προωθείστε σημαντικές επαφές και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες την περίοδο αυτή στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να σας διδάξουν κάποια μαθήματα που πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας. Μην ρισκάρετε χρήματα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρώτες μέρες του μήνα κάποιος μπορεί να σας κλονίσει τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Μην δείχνετε τόσο ευαίσθητοι σε κριτικές και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Σημαντική η πρώτη μέρα του μήνα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Μία σημαντική γνωριμία θα πρέπει να αξιοποιηθεί. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και αναζητείστε λίγη ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιείστε μία οικονομική ευκαιρία, αλλά φροντίστε να σιγουρευτείτε για τις νομικές διατυπώσεις. Ελέγξτε μην τυχόν κάποιοι σας εμπλέξουν πίσω από την πλάτη σας σε νομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Μια συνεργασία με ένα φιλικό σας άτομο μπορεί να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Δείξτε εμπιστοσύνη στα κατάλληλα πρόσωπα και προχωρήστε. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τακτοποιήστε νομικές εκκρεμότητες και μην παραμελείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Προσέχετε στο σπίτι σας από ζημιές και μην είστε επιπόλαιοι στις ενέργειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέοι σχέδια ανοίγονται στην ζωή σας, αλλά μπορεί να σας βρουν μπερδεμένους σχετικά με το ποιόν δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Κάντε περισσότερο υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μυστικές επαφές μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε τρέχοντα οικονομικά θέματα. Μην φοβηθείτε να κάνετε καινούρια βήματα, όσον αφορά μια σημαντική σας υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε με τα κατάλληλα άτομα και να εκφράσετε με αποφασιστικότητα τις απόψεις σας. Κάποια σχέση σας ή επαφή σας θα σας ευαισθητοποιήσει έντονα τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα τώρα, και πρέπει να δείξετε σοβαρότητα στην διαχείριση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν. Σκεφτείτε δύο φορές πριν αποφασίσετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT