Τα ζώδια της ημέρας (01/03)

Ήλιος εξάγωνο με Δία; Η ενέργεια κυλά απρόσκοπτα, οι τρέχουσες υποθέσεις επιταχύνονται.

Νίνα Μουσούρη 01 Μαρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (01/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 1 Μαρτίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα ξεκινάει ο Μάρτιος σήμερα. Αποφύγετε μια πιθανή αντιπαράθεση και μην είστε εριστικοί με τους άλλους, κυρίως με όποιους δεν σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάρτιος σας δίνει φτερά και ορίζοντα. Η πρώτη του μέρα θα είναι αρκετά θετική για εσάς σε εργασία και κοινωνικά γεγονότα. Θα έχετε πάντως κάποιους αισθηματικούς αιφνιδιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια και προβληματισμούς οικονομικής φύσεως κρύβει η πρώτη μέρα του Μαρτίου για εσάς. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νευρική μέρα και περίεργη η σημερινή. Οι πρωτοβουλίες σώζουν καταστάσεις και πολλές προσωπικές υποθέσεις παίρνουν το δρόμο της επίλυσης τους.

ΛΕΩΝ
Δεν είναι τόσο ήρεμη η ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα και πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί με το εργασιακό σας περιβάλλον. Οικονομικά μην κάνατε ανούσια έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη ή λίγο προβληματική η πρώτη μέρα του Μαρτίου για εσάς. Θα υπάρχει αρκετή κίνηση και ένταση γύρω σας και πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να προστατευτείτε.

ΖΥΓΟΣ
Μία μέρα κοινωνικού χαρακτήρα και οικονομικά ή αγοραστικά καταναλωτική. Προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν όμως η έκβαση θα είναι θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει μία σειρά από προβλήματα και αντιξοότητες σήμερα και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί. Προσέξτε τους καυγάδες και τα εργατικά ατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξελίξεις στις οικονομικές και στα πρακτικές σας υποθέσεις περιλαμβάνει η πρώτη μέρα του Μαρτίου για εσάς. Οι ευθύνες και οι πιέσεις θα σας αναγκάσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δέχεστε πιέσεις σήμερα τόσο από το οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και από τη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να χάνετε την ψυχραιμία σας. Έχετε στρατηγική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέρα φορτωμένη με αρκετές αντιξοότητες θα είναι η πρώτη του Μαρτίου. Το ερωτικό θα σας απασχολήσει και υπάρχουν και μερικές κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Μέρα επεισοδιακή αλλά κατάλληλη να βάλετε μία τάξη στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που μπορεί το περιβάλλον να σας δώσει σε ανάγκες τρέχουσες.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: