Τα ζώδια της ημέρας (01/06)

Σήμερα ο Ήλιος είναι σε δυσαρμονία με Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε δυσαρμονία με τον Κρόνο. Η μέρα θα είναι δύσκολη! Τα γεγονότα προβληματίζουν, τα συναισθήματα δεν καλύπτονται για πολλά ζώδια.

Elle 01 Ιουν. 21
Τα ζώδια της ημέρας (01/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 1 Ιουνίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ενισχύστε τις κοινωνικές σας εμφανίσεις και προγραμματίστε καλύτερα τις εξόδους και τις κινήσεις σας. Μια αιφνίδια γνωριμία ή κάποιες προσκλήσεις, θα καλύψουν το κενό που υπάρχει.

Ταύρος

Παρόλο που όλα φαίνονται να παίρνουν μια τροπή προς το καλύτερο δεν έχετε ακόμα λόγους να είστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και τους άλλους. Συνεχίστε τις προσπάθειες που έχετε ξεκινήσει.

Δίδυμοι

Είναι αρκετά σημαντικό το ότι ένα πρόβλημα σχετικό με την εργασία ή την διαμονή σας έχει βρει τον δρόμο για την λύση του. Όμως υπάρχουν πολλά που σας δημιουργούν άγχη ακόμα.

Καρκίνος

Στον αισθηματικό τομέα ειδήσεις θα σας αναστατώσουν. Η μέρα όμως σας δίνει ευκαιρίες για να διορθώσετε κακώς κείμενα και να πάρετε σωστές αποφάσεις για μια σχέση που σας απασχολεί από καιρό.

Λέων

Η εργασία παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά γίνεται και αιτία υπερκόπωσης. Η βελτίωση στα οικονομικά σας καθυστέρει λίγο ακόμα γι αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή.

Παρθένος

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προστατέψτε το αντικείμενο σας από μια δυσάρεστη κατάσταση που σας ταλαιπωρεί και σας ανησυχεί. Αισθηματικά βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας.

Ζυγός

Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αφήνετε τα προβλήματα των άλλων να σας διασπούν. Η γοητεία σας τονίζεται αισθητά αυτή την εποχή και αυτό αποτελεί υπεραναπλήρωση άλλων ελλείψεων.

Σκορπιός

Η περίοδος βοηθά την βελτίωση της προσωπικής σας ζωής και την αναδιοργάνωση της οικογενειακής. Καλλιεργείστε περισσότερο τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις. Καιρός να προβείτε σε έναν εξωραϊσμό του στενού σας περιβάλλοντος ή του σπιτιού σας και ή και την προετοιμασία μιας ενδεχόμενης αγοραπωλησίας για μετά την περίοδο των εκλείψεων.

Αιγόκερως

Αισθηματικά χρειάζεται καιρός για να αλλάξει κάτι σημαντικό προς το καλύτερο. Προς το παρόν δεχτείτε την κατάσταση και μην εξωθείτε τυχόν διαφορές σε ακρότητες.

Υδροχόος

Τυχόν προβλήματα στην υγεία σας δεν πρέπει να αμεληθούν.
Υπομείνετε λίγο ακόμα τις αντιξοότητες στα οικονομικά σας και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα με κάθε τρόπο. Μην διστάσετε να συζητήσετε με τον σύντροφο ή με τον συνεργάτη σας υποθέσεις που σας απασχολούν.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT