Τα ζώδια της ημέρας (02/06)

Ήλιος και Άρης σε αρμονία με τον Ουρανό. Ημέρα δράσης, αρκετά ευνοϊκή για θετικά αποτελέσματα.

Elle 02 Ιουν. 21
Τα ζώδια της ημέρας (02/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Ιουνίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στα ερωτικά σας θα αποδώσουν περισσότερο το διάστημα αυτό. Φροντίστε να είστε συνεπείς με άλλες υποχρεώσεις, ιδιαίτερα απέναντι στην οικογένεια.

Ταύρος

Οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά συνεχίζονται ενώ ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει και τα οικονομικά σας. Μην ανοίγετε νέα μέτωπα σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας λειτουργεί ανασταλτικά για τα ενδιαφέροντά σας. Φροντίστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις στα αισθηματικά, που οφείλονται κυρίως στον φόρτο εργασίας σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα αλλά μην αφήνετε στην τύχη περιουσιακές εκκρεμότητες. Προβλέπεται να έχετε και κάποιες μικρές αιφνίδιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αρκεί να μην τις εξανεμίσετε.

Λέων

Η Αφροδίτη ορίζει μια περίοδο μεταβατική αλλά και ανανεωτική για την ερωτική ζωή των περισσότερων από εσάς. Επίσης συμφωνίες προτάσεις που θα γίνουν τώρα μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές στο μέλλον.

Παρθένος

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική σας ζωή, ενώ όσοι ταλαιπωρηθήκατε επαγγελματικά ή στην υγεία σας τώρα αρχίζει η βελτίωση ή η αποκατάσταση.

Ζυγός

Παρατάξτε τις δυνάμεις σας σε θέση μάχης και ετοιμαστείτε για να πετύχετε καινούργιους στόχους, τόσο ερωτικούς όσο και οικονομικούς. Κάντε πιο αισθητή την παρουσία σας στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σκορπιός

Διεκδικήστε δυναμικά ότι σας στερούν ή σας περιορίζουν οι άλλοι. Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές στον έρωτα. Ξεπεράστε τις κρίσεις πανικού και αμφιβολιών.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας επηρεάζει συναισθηματικά, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε κάποια δύσκολη κατάσταση, ή μια αλλαγή που σας βγάζει από τα καθιερωμένα.

Αιγόκερως

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματιστείτε με την εργασία σας αλλά θα μπορέσετε τώρα να βρείτε μερικές σωτήριες λύσεις. Ήρθε η περίοδος να πάρετε αποφάσεις που θα σας απεγκλωβίσουν από ασύμφορες δεσμεύσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα βοηθήσουν την αποκατάσταση τόσο των σχέσεων όσο και την κάλυψη των αναγκών σας.

Ιχθύες

Μην παρασύρεστε από υπερβολική περιέργεια . Η Σελήνη στο ζώδιό σας ευθύνεται για τις ευαισθησίες, αλλά και τις αντιδράσεις σας απέναντι σε όποιον προκαλεί τον ψυχισμό σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT