Τα ζώδια της ημέρας (02/12)

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο και Άρη: Γεγονότα με αποτελέσματα σε προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ενθαρρύνουν την ψυχή.

Elle 02 Δεκ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (02/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Πολλά πράγματα γύρω σας ίσως να μην εξελίσσονται όπως εσείς θέλετε ή να μην γίνονται όπως τα είχατε φανταστεί. Ορισμένες αξίες θα δείτε να γκρεμίζονται χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία σας θα σας φαίνεται κουραστική πολλές φορές ή χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ίσως βρίσκεστε σε μια κατάσταση σωματικής αδυναμίας ή προσωρινής ασθένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέρα μεγάλων γεγονότων, η οποία σας έχει καταβάλλει ψυχολογικά. Οι προσωπικές φιλοδοξίες, σκοποί, και ενδιαφέροντα συναντούν αναπάντεχες δυσκολίες ή διακυμάνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυσκολίες μπορεί να είναι τόσο έντονες που σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορούν να σας υποχρεώσουν να αναβάλλετε ή να εγκαταλείψετε κάποιο σχέδιό σας.

ΛΕΩΝ
Μια καλή μέρα για σας σήμερα που θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε με ευκολία πολλά πράγματα από τον εσωτερικό σας κόσμο και να οργανώσετε τη ζωή σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως σήμερα να συνειδητοποιήσετε ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας έπρεπε να γίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να ξεκινήσετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη και η επιθυμία σας να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα είναι πολύ μεγάλη σήμερα. Ανέλπιστη βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας είναι πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις πολύ κοντινές σχέσεις σας σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία για αμοιβαία κατανόηση και εκτίμηση κάτι που πιθανό να σας είχε λείψει τον τελευταίο καιρό. Μην είστε απρόσεκτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εξαιρετικές ευκαιρίες για σημαντική συνεργασία επάνω σε κάποιο σημαντικό πρόγραμμα ίσως παρουσιαστούν σήμερα. Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε ότι λίγοι άνθρωποι μπορούν να σας καταλάβουν. Στην πραγματικότητα δεν είστε διαφορετικοί απ’ ότι ήσασταν, απλά οι διαθέσεις και τα ενδιαφέροντα σας αλλάζουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά πράγματα γύρω από το σπίτι σας και τα συναισθήματά σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα. Οριστικές αποφάσεις δυσάρεστου χαρακτήρα θα πρέπει να παρθούν για το καλό σας.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: