Τα ζώδια της ημέρας (03/03)

Ήλιος σε γωνία 30ο με Δία, Κρόνος σε γωνία 30ο με Πλούτωνα. Θολοί ακόμα οι ορίζοντες σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις. Υποχρεωτική αναδίπλωση και αναβολή αποφάσεων σε άλλους τομείς.

Elle 03 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (03/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 3 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όπως και να χει προσέχετε την συμπεριφορά σας στις δημόσιες δραστηριότητές σας, για καλό ή για κακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες επικοινωνιακές σας προσπάθειες εμποδίζονται από αστάθμητους παράγοντες ή και από κάποια προβλήματα στην υγεία σας. Βρείτε την ηρεμία σας σε ένα ήσυχο μέρος και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προσπάθειές σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας δυσχεραίνονται ή και αποτυγχάνουν. Εντούτοις, κάποιες επαφές στην αισθηματική σας ζωή θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην παρασύρεστε από κολακείες, και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα για τον εαυτό σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, ή να θίξουν το καλό σας όνομα.

ΛΕΩΝ
Μία μέρα που μπορεί να σας προσφέρει χαρές και λύπες. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά αποφύγετε αντιδικίες και άσκοπες κουβέντες στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή θα πρέπει να δώσετε τώρα σε συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο, που μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές και άστοχες αντιπαραθέσεις. Το ένστικτό σας θα σας δείξει τον δρόμο.

ΖΥΓΟΣ
Εμπόδια αναδύονται σε ενέργειές σας που αφορούν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή και κάποιες μετακινήσεις σας. Το παρασκήνιο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μετακινήσεις θα πρέπει να προσεχτούν, καθώς υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ατυχημάτων. Εμπνεύσεις επίσης μπορεί να αποδειχτούν πολύ αποτελεσματικές στο άμεσο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας έρχονται από την δουλειά σας, ενώ κάποιες ειδήσεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Κερδίστε χρόνο πριν δώσετε υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην παίρνετε αποφάσεις σήμερα, και μην προχωρείτε σε δύσκολες συζητήσεις. Ατυχήματα είναι πιθανά, αν επιδείξετε νευρικότητα και βιασύνη στις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται τώρα σε επικοινωνιακά θέματα, που μπορεί να αφορούν κάποια διαπραγμάτευσή σας, ή στις προσπάθειές σας σε κάποια πνευματική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα

ΙΧΘΕΙΣ
Η αποφασιστικότητά σας να προωθήσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα μπορεί να βρει αντιστάσεις τώρα, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη στροφή κάποιων στόχων σας που ξεκίνησαν πριν αρκετό διάστημα.

 

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT