Τα ζώδια της ημέρας (03/04)

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Δυσκολίες στην επικοινωνία, νευρικότητα στην έκφραση.

Elle 03 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (03/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 3 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα μπαίνει αρκετά επεισοδιακά και έντονα. Αν θέλετε να γλιτώσετε τον εκνευρισμό, μην περιμένετε τις αντιδράσεις του αγαπημένου προσώπου ή κάποιου συνεργάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε επιπόλαιες ενέργειές σας, κυρίως αν αφορούν τη διαχείριση χρημάτων ή περιουσιακών στοιχείων, να παρερμηνευτούν και κάποιοι να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δυναμικές αποφάσεις χρειάζεται να μπαίνουν γρήγορα σε εφαρμογή. Αλλάξτε λοιπόν κάποιες θέσεις σας αν είναι απαραίτητο, προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται τις πρώτες μέρες του μήνα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ όσοι είστε επιχειρηματίες φανείτε συντηρητικοί στις επενδύσεις.

ΛΕΩΝ
Καιρός είναι με την είσοδο του Απριλίου να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών γνωριμιών σας, σίγουρα θα έχετε πολλά να ωφεληθείτε στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δοκιμάστε να βγείτε από τα αδιέξοδά σας κάνοντας αυτό που επιθυμείτε. Μην περιμένετε πως θα το κάνει κάποιος άλλος για σας, γιατί μόνο εσείς γνωρίζετε τι σας βαραίνει.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και σημαντικές αποφάσεις σήμερα, γιατί η συνήθως αναλυτική και ρεαλιστική σας κρίση μπορεί να μην είναι σωστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο τομέας των οικονομικών κτήσεων στο προσκήνιο σήμερα κι εσείς οφείλετε να κάνετε το παν για να συγκρατήσετε την τάση σας για σπατάλες και περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν δέχεστε προκλήσεις από άτομα του φιλικού και του οικογενειακού περιβάλλοντος, η καλύτερη αντιμετώπιση και πρόληψη είναι ο συνδυασμός ψυχραιμίας, λογικής και χιούμορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με γρήγορες ενέργειες μπορείτε σήμερα να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς. Κρατήστε μυστικότητα και κινηθείτε όσο πιο επιδέξια μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν υπάρχουν θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ήρθε η στιγμή να τα συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και να βρείτε επιτέλους κοινά αποδεκτές λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε το μήνα αυτό να υπάρχει μια αρμονία στην καθημερινή σας ζωή, γιατί έτσι μόνο θα προφυλαχθείτε από τις απότομες και ίσως υπερβολικές αλλαγές ρυθμών.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT