Τα ζώδια της ημέρας (03/06)

Ερμής σε πεντάγωνο με Κρόνο. Διευκολύνονται οι υλοποιήσεις σκέψεων και σχεδίων.

Elle 03 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (03/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 3 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την δημοτικότητά σας, και προωθείστε οικονομικά σας συμφέροντα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει μία πιο θετική τροπή τώρα. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να προβάλετε τις ικανότητές σας, αλλά και να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω σας. Εντυπωσιάστε τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή ερωτική επαφή μπορεί να κάνετε σήμερα. Μην παρασύρεστε από το φιλικό σας περιβάλλον και κάντε ένα δώρο στην καρδιά σας. Σκοτεινές σκέψεις μπορεί να σκιάσουν μία σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε ελεύθερα τις ιδέες και απόψεις σας. Μην εκβιάζετε καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να δείτε την ζωή σας σε μία πιο φιλοσοφημένη προοπτική. Κάντε όνειρα για το μέλλον σας, όμως μην εμπιστεύεστε εύκολα κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ανησυχίες μπορεί να σας συγκρατήσουν από τού να κάνετε μία λαθεμένη επαγγελματική κίνηση. Αποφύγετε επίσης ρίσκα στα οικονομικά σας. Η μέρα κρύβει παγίδες.

ΖΥΓΟΣ

Ιδανική μέρα η σημερινή για να κάνετε επαφές και συζητήσεις. Μία σχέση σας μπορεί να σας ανοίξει κάποιους νέους ορίζοντες. Εκπλήξεις και νέες γνωριμίες είναι στο μενού της ημέρας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για την δουλειά σας, και μία ευκαιρία θα σας χτυπήσει την πόρτα. Νέες γνωριμίες επίσης μπορεί να ταράξουν την ερωτική σας ζωή. Προσοχή στις παρορμήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φανείτε πιο συγκρατημένοι στα λόγια σας, καθώς κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην μετακινείστε σήμερα αν δεν είναι απαραίτητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένταση θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα, και θα προσπαθήσετε να κυνηγήσετε με πάθος τους στόχους σας. Τιθασεύστε τις ευαισθησίες σας και μην εκνευρίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη εντύπωση μπορεί να κάνετε σε κάποιο άτομο, και τα λόγια σας θα στείλουν ισχυρούς κραδασμούς στο περιβάλλον σας. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Η καλή σας φήμη σας φέρνει σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Τολμήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, και αναζητείστε οικονομική βοήθεια αν την χρειάζεστε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT