Τα ζώδια της ημέρας (04/01)

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία. Ημέρα κατάλληλη για ερωτικές στιγμές και εξομολογήσεις.

Elle 04 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (04/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 04 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Είστε ανήσυχοι αυτές τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς και αρκετά ταλαιπωρημένοι από τις περιστάσεις. Η εργασία συνεχίζει να είναι απαιτητική μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κατάσταση στο εξωτερικό περιβάλλον, το οποίο και θα σας απασχολήσει πολύ, θα παραμείνει ρευστή. Οικονομικά θα σας απασχολήσει μία σειρά από λογαριασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε αρκετά ανήσυχοι, νευρικοί αλλά και έξυπνοι και προσαρμοστικοί. Βοήθεια θα σας δοθεί και πρέπει να την αξιοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν ξανά και κάποιες απίθανες εξελίξεις θα σας βάλουν σε φόβο ή σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μία δόση ασάφειας σε θέματα εργασίας, ειδικά εσείς που ασχολείστε με ένα καινούργιο έργο ή αναζητάτε μία καλύτερη δουλειά. Οι δικοί σας φορτώνουν με νέα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τυχόν προτάσεις συνεργασίας ή αγοραπωλησίες σήμερα είναι σκόπιμο να αντιμετωπιστούν ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολικούς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σας ένταση δεν υποχωρεί ούτε σήμερα, παρά τις εναλλαγές των γεγονότων και του καιρού που φαίνεται να σας επηρεάζει ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε καλύτερα υποθέσεις σχετικές με το σπίτι και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε, ή από το οποίο αντλείτε δύναμη. Όμως παραμερίστε μερικά βασικά ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ομολογείστε πως είστε λιγότερο κουρασμένοι αυτές τις πρώτες μέρες της χρονιάς και πως το γεγονός ότι οι κόποι σας αναγνωρίζονται σας έχει ενθαρρύνει για καινούργια όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα βάζετε με τους άλλους θεωρώντας την νοοτροπία τους απαράδεκτη όμως το αποτέλεσμα είναι πως οι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα ενώ εσείς έχετε αϋπνίες ή άλλα παρεμφερή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δικοί σας άνθρωποι περιμένουν σήμερα τη συμπαράσταση και τις συμβουλές σας. Ένας καλός φίλος είναι στο πλευρό σας για να σας ενθαρρύνει και να σας καταλάβει.

ΙΧΘΕΙΣ
Θεωρώ πως οι αδέσμευτοι είστε οι καλύτεροι του χωριού. Μη βιαστείτε να χάσετε τα προνομία σας όσο κι αν η μοναξιά σας βαραίνει.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT