Τα ζώδια της ημέρας (04/03)

Αφροδίτη σε ημιτετράγωνο με Κρόνο. Μόνο η λογική και η αποφασιστικότητα μπορούν να λύσουν ένα δύσκολο αισθηματικό πρόβλημα.

Elle 04 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (04/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα ωριμάσει μέσα σας καταστάσεις και θα δείτε ότι η καλοπέραση και η ησυχία σας δεν είναι ο υπ’ αριθμόν ένας σκοπός της ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο στους φίλους που αγαπάτε, αλλά και για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας που θα σας προωθήσουν την επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια καλή αποτοξίνωση σώματος και ψυχής αυτό το διήμερο, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σκόπιμο να μην κάνετε οριστικές επιλογές πριν τελειώσει αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί συχνά οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται. Βρεθείτε ανάμεσα σε καλούς φίλους.

ΛΕΩΝ
Ηρεμήστε αυτό το σαββατοκύριακο και προετοιμαστείτε για ανακατατάξεις ή οργανώστε με προσεκτικά βήματα, κυρίως, τον οικονομικό προγραμματισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντική και έντονη η μέρα σας σήμερα. Αφήστε όμως τις σκοτούρες της εβδομάδας που έφθασε στο τέλος της και επιλέξτε τη συντροφιά ατόμων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα μ’ εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος επιδιώκουν την παρέα σας, μην τους την στερήσετε. Σίγουρα θα περάσετε όμορφες στιγμές έπειτα από μια φορτισμένη ψυχικά και σωματικά εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σπίτι και τα εσωτερικά του προβλήματα, έμψυχα και άψυχα, ενδέχεται να σας απασχολήσουν αυτό το σαββατοκύριακο. Αντιμετωπίστε τα με καλή διάθεση και κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας χόμπι ή απλώς να χαρείτε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο στην ξεκούραση και στην ψυχική σας ανανέωση. Όσοι θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έστω και αν οι απόψεις του συντρόφου ή των συνεργατών σας δεν σας ικανοποιούν, κάντε μια προσπάθεια να βρείτε κοινά σημεία μεταξύ σας το διήμερο αυτό, που η φόρτιση είναι λιγότερη.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην αφεθείτε στη διάθεση της απομόνωσης σήμερα. Προγραμματίστε μια ευχάριστη βραδινή έξοδο, που θα σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας

Cover photo:ΙΜΑΧtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT