Τα ζώδια της ημέρας (04/05)

Η όψη του Ερμή με τον Άρη φέρνει άμεσα αποτελέσματα σε ενέργειες και προσπάθειες.

Elle 04 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (04/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εστίες έντασης και παρεξηγήσεων γι αυτό πρέπει  να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανταγωνισμούς

Ταύρος

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, εντυπωσιάστε εκείνους που θέλετε, απομακρυνθείτε όμως από τους άλλους που δεν σας αγαπούν ή δεν σας καταλαβαίνουν.

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε να δείτε και να ακούσετε πράγματα που θα σας εκπλήξουν, διατηρώντας την ψυχραιμία σας, ακόμα και αν οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που τις δημιουργούν σας προκαλούν.

Καρκίνος

Είναι η περίοδος των αλλαγών, τις οποίες πρέπει να αξιολογήσετε και να υποστηρίξετε, μία – μία! Με προσοχή και σχέδιο!

Λέων

Μεριμνήστε για την ασφάλεια των χρημάτων σας και για το μέλλον του εισοδήματός σας. Δώστε προτεραιότητα στην ανάκαμψη του εισοδήματός σας.

Παρθένος

Υποστηρίξτε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας και μην φθείρεστε απέναντι σε ότι δεν έχει πλέον νόημα, ή αξία για εσάς.

Ζυγός

Υποστηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους και λύστε κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος που θα σας βοηθούσαν να κερδίσετε την ηρεμία και την εκτίμηση των άλλων.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε την καλή τύχη που εδρεύει στην καριέρα, αλλά αποφύγετε καβγάδες και διαφωνίες στο σπίτι ή στο στενό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Αποφύγετε τις παραπλανητικές σκέψεις, μην δραπετεύετε σε πλασματική πραγματικότητα, αποδεχτείτε κάτι που παραμένει μη αναστρέψιμο και οργανώστε τον δυναμισμό σας σε εύστοχες επιδιώξεις.

Αιγόκερως

Η μέρα σας κάνει οξύθυμους αλλά επίσης ευθύνεται για την αποτελεσματικότητά σας. Εκτονώνεστε με ανορθόδοξο τρόπο.

Υδροχόος

Αισθηματικά και προσωπικά ζητήματα θα εξελιχθούν σε διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που τα είχατε τοποθετήσει, επομένως χρειάζεται λίγη ακόμα προσοχή σε αυτούς τους τομείς.  

Ιχθύες

Τα αισθήματα αγάπης κάποιου ανθρώπου θα σας αιφνιδιάσουν και θα νιώσετε αμηχανία, ιδιαίτερα αν το άτομο αυτό είναι και επαγγελματικός σας συνεργάτης.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT