Τα ζώδια της ημέρας (04/06)

Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό. Κυριαρχεί ο εκνευρισμός και οι λεκτικές αναμετρήσεις.

Elle 04 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (04/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο και η κατάσταση στα αισθηματικά σας φτιάχνει την ψυχολογία σας. Προσέξτε πολύ κάποιες συναλλαγές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις μέρες αυτές τα επαγγελματικά σας και η οικονομική σας κατάσταση δέχονται πολύ θετικές επιρροές. Οι εξελίξεις στην δουλειά σας έχουν μία πολύ καλή προοπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις να σας στριμώξουν σήμερα. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις φιλικές σας σχέσεις μακριά από οικονομικές διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ξαφνικό νέο σχετικά με ένα περιουσιακό σας θέμα, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ενεργοποιείστε κάποιες ιδέες σας στην δουλειά σας. Ο δρόμος μπροστά σας ανοίγεται διάπλατα.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται αυτό το σαββατοκύριακο στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Έχετε κάθε λόγο να ξεφύγετε από τις έννοιες των οικονομικών σας πλέον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύστε πιθανά προβλήματα και αντιδικίες με έξυπνο τρόπο και διπλωματία. Την περίοδο αυτή η οικονομική σας ασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα μπορείτε πλέον να διακρίνετε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγονται στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας που προσφέρει αρκετές ικανοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είστε σήμερα τόσο ευέξαπτοι και ευερέθιστοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και συγκρατείστε τις ευαισθησίες σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα ευρηματικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας αποδώσει καρπούς στον εργασιακό σας χώρο. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε σήμερα το διαλεκτικό σας ταλέντο για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη ή την απώθηση κάποιου ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέχτε υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Προσπαθήστε να εκθέσετε τις απόψεις σας και να προβάλετε τις ικανότητές σας. Επικοινωνήστε με σημαντικά άτομα αυτό το σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT