Τα ζώδια της ημέρας (04/12)

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές πιέσεις επιβαρύνουν τον ψυχισμό.

Elle 04 Δεκ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (04/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Γίνονται βήματα προόδου. Εστιάστε τις προσπάθειές σας σε πραγματικά γεγονότα και μην κάνετε υποθετικές εκτιμήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε τώρα στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος, και εντυπωσιάζετε το περιβάλλον σας με τις ικανότητές σας. Προωθείστε τα σχέδιά σας χωρίς υπερβολές όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή μέρα για σας, θα σας προϊδεάσει για τις επόμενες κινήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαφές σας, αλλά μην αναλώνεστε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προωθείστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, και αφήστε ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ξαφνικής χρηματοδότησης ή οικονομικής ωφέλειας. Κινηθείτε με εμπιστευτικότητα στις υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Προωθήστε συνεργασίες αλλά προσέξτε να μην σας παρασύρουν σε λάθος κατευθύνσεις στην καριέρα σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση μπορεί να σας κοστίσει σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, και μην εμπιστεύεστε την κρίση σας. Καλύτερα να αφήσετε κατά μέρος κάποιες σοβαρές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν και οι υποθέσεις σας δείχνουν να κινούνται στην σωστή κατεύθυνση, εντούτοις κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα είναι αναμενόμενες. Μην αγχώνεστε με την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας ενέργειες κινούνται στην σωστή κατεύθυνση τώρα. Προωθείστε τώρα τα συμφέροντά σας αδιαπραγμάτευτα. Προσεγγίστε τους καλούς σας φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε αποφασιστικά βήματα στην ολοκλήρωση κάποιου επαγγελματικού σας σχεδίου. Οι ενέργειές σας στέφονται με επιτυχία τώρα. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να φτιάξετε κάποια πράγματα. Ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις μπορεί να σας προκύψουν τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε άλλα επίπεδα. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας στον σύντροφό σας και θα αμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια βρίσκουν την αναγνώριση που επιθυμούσατε, και είναι πιθανόν να εισπράξετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό μπορεί να αφορά και την ερωτική σας ζωή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: