Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Άρης σε όψη με Κρόνο. Δίας σε αρμονία με Ουρανό. Όψεις που ευνοούν τα θετικά αποτελέσματα σε προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Elle 05 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και μην αδρανείτε εκεί που παρουσιάζονται ευκαιρίες εξέλιξης, έστω και αν δεν είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόσασταν!

Ταύρος

Η μέρα διαταράσσει την επικοινωνία και τις συναλλαγές, τις επαφές και τις συνεργασίες. Στην πορεία αυτών των ημερών προσέξτε τι θα πείτε, πόσο θα εκτεθείτε και τι θα κάνετε!

Δίδυμοι

Οι συμπτώσεις έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και πρέπει να προσέχετε, παρασκήνια εις βάρος σας, ή απροειδοποίητη αλλαγή στις συνθήκες της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Πρώτα από όλα μην χάνετε την ψυχραιμία σας, μην παραποιείτε την πραγματικότητα και μην υποτιμάτε προειδοποιήσεις που σας γίνονται, ιδιαίτερα αν προέρχονται από ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από προσωπικά προβλήματα.

Λέων

Συνθηκολογήστε με την τρέχουσα πραγματικότητα και μην απογοητεύεστε από αρνήσεις που θα εισπράξετε! Δείτε τα καλά που σας παρέχει η ζωή και εκτιμήστε ότι είστε περισσότερο προστατευμένοι από άλλους.

Παρθένος

Αποφύγετε έξοδα που δεν έχουν ουσία, μην φοβάστε για λογαριασμούς που δεν μπορείτε ακόμα να εξοφλήσετε και μην παθαίνετε πανικό στην εκδοχή μιας απόρριψης σε ερωτικό επίπεδο.

Ζυγός

Είστε οι εκτεθειμένοι αυτής της περιόδου και βάλτε τα δυνατά σας να αντιμετωπίσετε την εκδοχή μιας νέας θύελλας, ή μιας νέας σειράς απροειδοποίητων αλλαγών.

Σκορπιός

Ο ψυχισμός σας θα ταλαιπωρηθεί, τα οικονομικά σας ακόμα μια φορά θα είναι ανεπαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ οι καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν το νευρικό σας σύστημα και ότι απόθεμα υπομονής έχει μείνει μέσα σας!

Τοξότης

Ενας νέος κύκλος ζωής ξεκινά σύντομα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε πολλά πράγματα αργότερα, ή να ανεφοδιαστείτε αντίστοιχα για να είστε αποτελεσματικοί στις επιλογές σας.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες στις άμεσες σχέσεις της εργασίας και του περιβάλλοντος. Κάποιοι υποστηρίζουν κρυφά τις απαιτήσεις σας και σας βοηθούν να εκπληρώσετε ένα παράξενο χρέος σας.

Υδροχόος

Η ημέρα φέρνει μια σειρά από έκτακτα περιστατικά που δοκιμάζουν την ψυχή σας, τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά παράλληλα γίνονται αφορμή να ξεκαθαριστούν ασάφειες και εκκρεμότητες.

Ιχθύες

Οικονομικά και συναισθηματικά θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Έχετε υπομονή και αξιοποιήστε τα χαρίσματά σας ώστε να αλλάξουν αυτά που σας περιορίζουν και σας ταλαιπωρούν.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT