Τα ζώδια της ημέρας (05/11)

Σελήνη τετράγωνο με Δία, τρίγωνο με Ποσειδώνα, εξάγωνο με Πλούτωνα: Υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται εύκολα και υποθέσεις εξελίσσονται γρηγορότερα.

Elle 05 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (05/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Στα πρακτικά σας θέματα φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια εκ μέρους σας γιατί αντιστέκεστε ακόμα στα φαινομενικά γεγονότα τα οποία δυσκολεύουν την πορεία σας.

Ταύρος

Στοχεύστε καλύτερα στο μέλλον σας και ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να καταφέρετε τώρα, όσο μικρό και εάν σας φαίνεται!

Δίδυμοι

Ελέγχετε τις πληροφορίες και μην παρασύρεστε σε εκτιμήσεις που δημιουργούν ένταση και παρεξηγήσεις. Δεχτείτε κάποιες συμβουλές, έστω και αν ο τρόπος που σας τις απευθύνουν δεν σας αρέσει!

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε την κρίση σας και αποφύγετε θέματα τα οποία επηρεάζουν τις οικογενειακές και συγγενικές σας σχέσεις. Οι άλλοι δεν είναι καλοί σύμβουλοι σήμερα.

Λέων

Επαγγελματικά μπορείτε να υλοποιήστε τα σχέδιά σας αν και κάποιες λεπτομέρειες χρειάζονται ακόμα επεξεργασία. Προσωπικά και αισθηματικά αποφύγετε να εκτεθείτε!

Παρθένος

Ότι σας απασχολεί και σχετίζεται με το παρελθόν επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας αναγκάζει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Δώστε προσοχή σε μια επαγγελματική προοπτική!

Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις κάποιων δυσκολιών και εμποδίων στην εργασία. Μη βασίζεστε μόνο σε αυτήν!

Σκορπιός

Οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή γι αυτό φροντίστε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στις επαγγελματικές και οικονομικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και φροντίστε να αισθάνεστε ασφάλεια όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που σας δεσμεύουν απέναντι σε καταστάσεις και άτομα.

Αιγόκερως

Αισθηματικά γίνετε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας και προσπαθήστε να κάνετε σαφείς τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας!

Υδροχόος

Βελτιώστε τις οικογενειακές και συγγενικές σας σχέσεις και απαλλαγείτε από βάρη που φέρετε αδίκως σχετικά με αυτό το θέμα!

Ιχθύες

Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με το νόμο, τη δημόσια διοίκηση, την επικοινωνία και τα ΜΜΕ, θα έχετε κάποια διλήμματα και θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις ή πριν δεσμευτείτε απέναντι σε τρίτους.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT