Τα ζώδια της ημέρας (05/12)

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Αναπάντεχη χαρά και διευκόλυνση αγγίζουν τη ζωή αρκετών.

Elle 05 Δεκ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (05/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας δώσει πολύ εποικοδομητικές συμβουλές. Αναγνωρίστε τα άτομα που σας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Αξιοποιήσετε μια σημαντική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας πιέσουν  και να μην σας αφήσουν να δουλέψετε όπως θα θέλατε. Μην ρισκάρετε με ξένα χρήματα, και δείξτε σύνεση στα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια βελτίωση προς το καλύτερο και θα σταθεροποιηθούν σήμερα. Κάποιος θα υποστηρίξει τις προσπάθειες στο να εκπληρώσετε κάποια σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια καλύτερη περίοδος για εσάς. Οι αποφάσεις σας θα γίνουν πιο σταθερές και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε υπεύθυνα θα γίνει εμφανής στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Η συνέπειά σας απέναντι ορισμένων υποχρεώσεων μαζί με την βοήθεια ορισμένων ανθρώπων θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταθερότητα, εγκράτεια και συνεργασία είναι οι στόχοι αυτής της ημέρας, ενώ αισθάνεστε ότι η υποστήριξη από τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Οι εμπειρίες από το παρελθόν πιθανόν να γίνουν ο οδηγός σας για μια καλύτερη οργάνωση στη ζωή σας στο άμεσο μέλλον. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να εμφανιστούν πολύ έντονα. Μια παλιά ένταση με το περιβάλλον σας για θέματα οικονομικά πολύ πιθανόν να βγει πάλι στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε συστηματικά τα άτομα ή συνεργάτες που αισθάνεστε ότι μπορεί να σας χρησιμοποιήσουν ή να ασκήσουν κάποια μορφή περιορισμού επάνω σας αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυσκολίες της ημέρας ίσως αποτελέσουν μια καλή αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά με μεγάλη πιθανότητα μακρόχρονης επιτυχίας στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ώριμη απόφαση στο να διαχωρίσετε την θέση σας από κάποια δυσκολία, παλιά συνήθεια, ή ακόμα και να απελευθερωθείτε οριστικά από αυτήν, είναι το θέμα αυτής της ημέρας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ήδη διαπιστώνετε πόσο σημαντική πρόοδο έχετε κάνει στα οικονομικά σας, και αυτό είναι κάτι που σας χαλαρώνει και σας σπρώχνει να ανακαλύψετε άλλες διαστάσεις στην ζωή σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: