Τα ζώδια της ημέρας (06/05)

Αρμονικές όψεις Αφροδίτης με πλανήτες. Προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις διευκολύνονται.

Elle 06 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (06/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προβάλλετε τον εαυτό σας και γίνετε τολμηροί και αποτελεσματικοί. Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας δώσουν χαρά.

Ταύρος

Αισθηματικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Φροντίστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, όσες αντιθέσεις και αν υπάρχουν γύρω σας.

Δίδυμοι

Ευνοείστε περισσότερο από άλλους για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα, στις σπουδές και γενικότερα στην υποστήριξη του μέλλοντός σας.

Καρκίνος

Έχετε τη δική σας γνώμη και άποψη και δεν αφήνετε να σας παρασύρουν υπερβολικά επιφανειακές εκτιμήσεις τρίτων. Αυτό σας βοηθά να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας.

Λέων

Έχετε την στήριξη και την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων γύρω σας, αλλά επειδή αυτή η στήριξη είναι εντελώς ρευστή, πρέπει να δείξετε ότι και την αξίζετε και την δικαιούστε.

Παρθένος

Ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν είναι καλός σύμβουλος σήμερα γιατί μπορεί να σας απομακρύνει από εκείνους ακριβώς που σας στηρίζουν. Μάθετε να συγκρατείστε!

Ζυγός

Πολλά κινούνται γύρω σας και ακόμα περισσότερα μεταβάλλουν τη διάθεση και το πρόγραμμά σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή!

Σκορπιός

Αισθηματικά έχετε πολλές ευκαιρίες οι ελεύθεροι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα

Τοξότης

Η μέρα φέρνει πολλά δώρα σε πολλούς τομείς και πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε. Οι φίλοι, οι συγγενείς, αλλά και άγνωστοι μέχρι τώρα άνθρωποι, δείχνουν καλές προθέσεις απέναντί σας κι εσείς διευρύνετε το πεδίο δράσης σας.

Αιγόκερως

Μην ασκείτε κριτική και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα όσον αφορά στα αισθήματα των άλλων και το είδος της σχέσης που επιδιώκουν μαζί σας.

Υδροχόος

Αν δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό σήμερα, ξέρετε ότι αύριο θα ψάχνεστε και πάλι. Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε και κάποιες εναλλακτικές για αργότερα.

Ιχθύες

Αφήστε το στοιχείο της έκπληξης να λειτουργήσει θετικά και δώστε στην τύχη σας την ευκαιρία να ξεφύγει από τα ηνία που της έχετε περάσει. Σας αγαπούν πολύ, αλλά θα σας το δείξουν με τον τρόπο που ξέρουν!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT