Τα ζώδια της ημέρας (06/06)

Ήλιος σε όψη με Πλούτωνα- Αποκαλύψεις, συνωμοσίες, ή και ατυχήματα.

Elle 06 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (06/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός
Προβλέπεται ότι είστε από τους πιο ευνοούμενους αυτής της εποχής. Η Στόχοι, σχέσεις, επιδιώξεις, ταξίδια και σπουδές, θα δεχτούν τις ευεργετικές επιδράσεις της τύχης.

Ταύρος
Οι περισσότερες συγκυρίες θα λειτουργήσουν υπέρ σας και γενικότερα η εποχή αυτή σας ευνοεί σε πρωτοβουλίες συναισθηματικής φύσης. Ξεχάστε το παλιό ανικανοποίητο!

Δίδυμοι
Η μέρα  θα κυλήσει γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι σύνθετα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και κυρίως επιμεληθείτε προσωπικές σχέσεις και τρέχοντα υλικά συμφέροντα.

Καρκίνος
Επηρεάζεστε έντονα από το περιβάλλον σήμερα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε προκλήσεις και αθετήσεις υποσχέσεων. Μην εκτίθεσθε εκεί που δεν πρέπει!

Λέων
Σημαντικές οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Αν κινηθείτε σωστά, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να εξυπηρετηθείτε.

Παρθένος
Έχετε διαφορετικές απόψεις από τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.  Αν κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει την πορεία και τη διάθεσή σας, τότε δεν έχετε λόγο να προσπαθείτε να τους πείσετε για το αντίθετο.

Ζυγός
Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι κουραστικές αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες. Ίσως να ταλαιπωρηθείτε λίγο, γιατί θα βρεθείτε μέσα σε μια δίνη γεγονότων, και θα έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε κάπου να ακουμπήσετε.

Σκορπιός
Δεν θα λείψει η προσφορά από αγαπημένα πρόσωπα όπως και η συμπαράσταση από συνεργάτες. Δυστυχώς θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία όμως δεν πρέπει να σας εκνευρίσουν. Άλλωστε θυμηθείτε πως μια κρίση οδηγεί σε λύσεις.

Τοξότης
Ανήκετε στην ομάδα εκείνων που ευεργετούνται από απρόοπτα και εξελίξεις. Η επικοινωνία και η πειθώ σας είναι μεγάλη και η γοητεία σας ισχυρή. Στα ερωτικά σας αποφύγετε πείσματα και επιδείξεις δύναμης.

Αιγόκερως
Ασχοληθείτε σοβαρά με τα αισθηματικά σας. Αποφύγετε εγωισμούς και βρείτε τρόπους επικοινωνίας και συνεννόησης. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις υπερβολές και μιλήστε ευθέως στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Βάλτε κάποιο φρένο στις απαιτήσεις των άλλων.  Οι συμβουλές των φίλων δεν είναι πάντα οι πιο σωστές. Κρίνετε τις καταστάσεις με το δικό σας, αλάνθαστο σκεπτικό.

Ιχθύες
Το κέντρο βάρους των γεγονότων πέφτει στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζώνης. Αποφύγετε περιττά έξοδα, προσέχετε τις συναναστροφές σας και μην εμπλέκεστε σε σχόλια.

 

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT