Τα ζώδια της ημέρας (06/12)

Ήλιος σε ημιτετράγωνο με Πλούτωνα: Νέες αποκαλύψεις και δυσάρεστα στον ορίζοντα.

Elle 06 Δεκ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (06/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Όλα δείχνουν να κυλάνε στους δικούς σας ρυθμούς. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σε οικονομικές σας υποθέσεις και προωθείστε τα θέματά σας με αποφασιστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να καλλιεργήσετε κάποια σχέση που θα σας βοηθήσει και οικονομικά. Η ανάγκη βελτίωσης των οικονομικών σας είναι προϋπόθεση για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα δείχνουν να κινούνται θετικά όσον αφορά την οικονομική σας υποδομή, και Μία νέα εποχή αρχίζει για σας. Ο δρόμος για Μία επιτυχημένη πορεία αρχίζει να ανοίγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέχτε νομικές υποχρεώσεις σας στην δουλειά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Υποθέσεις του σπιτιού σας μπορεί να σας ανατρέψουν τα σχέδιά σας .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφεθείτε ελεύθεροι και κινηθείτε πιο αποφασιστικά στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό για σας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Επενδύσεις που θα κάνετε σήμερα θα έχουν άριστα αποτελέσματα. Η ικανότητά σας να διακρίνετε την επιτυχία είναι απαράμιλλες. Χαράξτε με σοβαρότητα τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη σήμερα φαίνεται να είναι με το μέρος σας. Προσπαθήστε να εκθέσετε τις απόψεις σας και να προβάλετε τις ικανότητές σας. Επικοινωνήστε με σημαντικά άτομα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δείτε ένα αυξημένο ενδιαφέρον των άλλων για σας, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε. Προσπαθήστε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας εξασφαλίσει την σιγουριά που αναζητάτε, αν τολμήσετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Διαχειριστείτε με εχεμύθεια κάποια οικονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή, αρκεί να μπορέσετε να σεβαστείτε τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Η διάθεσή σας είναι άριστη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα, και ένα ξαφνικό νέο από την δουλειά σας μπορεί να σας ταράξει. Ίσως όμως αποβεί εις όφελός σας. Μία μεγάλη επιτυχία σας χτυπάει την πόρτα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: