Τα ζώδια της ημέρας (07/06)

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή. Κατάλληλη μέρα για καινούρια εγχειρήματα και τολμηρές εμπορικές κινήσεις.

Elle 07 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (07/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 7 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Κέρδη και ζημίες είναι το σενάριο αυτής της εποχής. Δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα επωφεληθούν από οικονομικά έσοδα, όμως και τα έξοδα… δεν λείπουν. Μην εκνευρίζεστε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγγενείς ή φίλοι ίσως σας προβληματίσουν.. Πολλοί μάλιστα μπορεί να θέλουν παρέμβουν και στις σχέσεις σας. Αναμόχλευση συναισθημάτων και νέες οικονομικές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις μέρες αυτές τα επαγγελματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις και ίσως αρχίσει κάτι καινούργιο που θα στηρίζεται περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις, παρά στην συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίοδος με ιδιαίτερα ταραγμένες σχέσεις και συνεργασίες. Αναπάντεχες συναντήσεις αλλά και βελτιώσεις των σχέσεων. Πολλοί θα είστε προβληματισμένοι από οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Αιφνιδιασμοί σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες δεν θα λείψουν. Πολλές όμως θα είναι και οι αναθεωρήσεις που θα κάνετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Τολμήστε να εναντιωθείτε σε κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον εργασιακό χώρο οι αντιθέσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, αλλά αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η σταθερότητα στις απαιτήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε εκνευρισμό στα αισθηματικά σας που τον προκαλούν ξένοι. Δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, πρέπει όμως να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βιαστείτε να κρίνετε και να αποφασίσετε κάτι οριστικό και μην συζητάτε με τους φίλους σας κάτι που δεν θέλετε να μαθευτεί. Μια νέα γνωριμία θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορμητική σας διάθεση αυτή την περίοδο σας ανοίγει καινούργιους δρόμους. Ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια και επαφές με άτομα που ζουν μακριά σας, επίσης σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβλήματα που αφορούν την προσωπική σας και την επαγγελματική σας ζωή, δεν λείπουν. Προσέξτε την εργασία σας και αποφύγετε κάποιες αντιθέσεις με συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για μια επαγγελματική πρόταση αποφασίστε με πολλή προσοχή. Κρατήστε ώρες για ξεκούραση και ψυχαγωγία και προφυλαχθείτε από καλοκαιρινά κρυολογήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα ερωτικά σας μην είστε απόλυτοι γιατί αυτό σας στερεί την ευχαρίστηση που θα μπορούσε να προκύψει από την τωρινή κατάσταση. Κυνηγάτε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT