Τα ζώδια της ημέρας (08/04)

Έκλειψη Ηλίου - Ήλιος γωνία 30ο με Δία - Αφροδίτη ημιτετράγωνο με Δία: Η έννοια του δύσκολου, αλλά και του καλού και της διευκόλυνσης εξελίσσονται με μικρά εμπόδια που μπορούν να υποσκελιστούν.

Elle 08 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (08/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός
Αναμοχλεύσεις στην εργασία και θέματα που ενοχλούν γενικότερα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο.

Ταύρος
Η πίεση του περιβάλλοντος είναι δεδομένη με τη σημερινή έκλειψη. Φερθείτε διπλωματικά και μην σπαταλάτε δυνάμεις που θα σας χρειαστούν αργότερα.

Δίδυμοι
Κάποια γεγονότα μπορεί να ενοχλήσουν και να τραυματίσουν τα αισθήματα κάποιου απέναντί σας. Έχετε υπομονή καθώς η μέρα δεν ευνοεί τα σχέδιά σας!

Καρκίνος
Η έκλειψη του Ήλιου φέρνει μπορεί να σας κρύψει αλήθειες και να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και μην τα βάζετε με τους άλλους για ότι σας συμβαίνει σήμερα.

Λέων
Τα οικονομικά και τα πρακτικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν. Κάποιοι αισθάνεστε ότι αδικείστε από κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε το σκεπτικό τους.

Παρθένος
Η επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζετε εδώ και καιρό σας παρέχει ασφάλεια, αλλά όχι χαρά. Η σταδιοδρομία και θέματα της εργασίας χρειάζονται ακόμα προσπάθεια εκ μέρους σας.

Ζυγός
Οι άλλοι γίνονται και πάλι το πρόβλημά σας σήμερα. Πολλές υποχρεώσεις καθώς η έκλειψη στον άξονά σας με τον Κριό δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους.

Σκορπιός
Κάποιοι θα προθυμοποιηθούν να αναλάβουν δικές σας ευθύνες. Άλλοι θα σας εκφράσουν παράπονα για ότι τους συμβαίνει. Νιώθετε κάπως απόμακροι και έτσι δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε.

Τοξότης
Βιάζεστε και κάνετε λάθη που σας εκθέτουν. Αισθηματικά δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πείτε αυτά που θέλετε, ούτε για να αγνοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Αιγόκερως
Η οικογένεια, οι φίλοι, το στενό περιβάλλον γενικότερα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Βρείτε τρόπο να αποφύγετε ερωτήσεις που βασίζονται σε υποθετικά σενάρια.

Υδροχόος
Η εργασία, οι προσωπικές σας δυνατότητες και οι κάθε είδους προοπτικές χρειάζονται καλύτερη επεξεργασία. Μην απογοητεύεστε από κάποιες πρόσκαιρες καθυστερήσεις.

Ιχθύς
Το συναίσθημα σας παρασύρει σε βολικές εκτιμήσεις, ενώ χρειάζεται να είστε περισσότερο αποστασιοποιημένοι στα θέματα που έχουν προκύψει. Οικονομικά δείξτε αυτοσυγκράτηση.

Cover photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT