Τα ζώδια της ημέρας (08/06)

Ερμής τρίγωνο με Ουρανό: Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ο εξωραϊσμός καταστάσεων που δεν λειτούργησαν στο παρελθόν.

Elle 08 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (08/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Απρόοπτες εξελίξεις στη σχέση σας απαιτούν προσεκτικό χειρισμό από μέρους σας. Μην αφήνετε σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο στις παρορμήσεις της στιγμής.  

ΤΑΥΡΟΣ

Nομίζω ότι δεν βρίσκετε αρκετό καιρό για ξεκούραση την περίοδο αυτή. Συζητήσεις και μετακινήσεις σας κρατούν σε μια διαρκή ένταση. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Κάτι σημαντικό θα ανακαλύψετε σήμερα που μπορεί να σας οδηγήσει σε κέρδη στην δουλειά σας. Τολμήστε να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις. Αντιμετωπίστε καταστάσεις με κάποια δόση κυνισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τις εκφράσεις σας. Το αντίθετο θα σας έβλαπτε. Για πολλούς θα υπάρχουν αναπάντεχες οικογενειακές κόντρες.

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δραστηριότητες και δυνατότητες. Δοθείτε σε νέα επαγγελματικά σχέδια και μην παραμελείτε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σημαντική μέρα η σημερινή για οικονομικές, αλλά…και ερωτικές κινήσεις. Προσδιορίστε τα όριά σας και εκμεταλλευτείτε  τις καταστάσεις που διαμορφώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με ανθρώπους που αγαπάτε, αφού και σεις δεν έχετε τίποτα περισσότερο ανάγκη από τρυφερότητα και… χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να πάρετε μια σοβαρή απόφαση σχετικά με ένα δεσμό που αρχικά νομίζατε πως είχε εφήμερο χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο σπίτι ή στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Παρόλα αυτά στη δουλειά σας έχετε πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι αρκετά δύσκολη και οι άλλοι απαιτητικοί από εσάς. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σας περιβάλλον και μη δημιουργείτε έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικογενειακά σας περνούν σε φάση νέων εξελίξεων και ίσως να χρειαστεί να αποφύγετε μια μετακίνηση ή να οριστικοποιήσετε μια ρήξη με κάποιον δικό σας άνθρωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι γύρω σας, απαιτούν από εσάς πάρα πολλά και αυτό σας προβληματίζει και σας μπερδεύει. Γυρίστε λίγο σε παλιές συνήθειες. Εξελίσσονται ομαλά τα αισθηματικά σας ζητήματα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT