Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή. Ευνοούνται μετρημένες επαγγελματικές κινήσεις. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Νομικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή. Έκλειψη Σελήνης.

Elle 08 Νοε. 22
Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα προτείνω να έχετε υπομονή μιας και ένα αναπάντεχο περιστατικό μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινά οικονομικά προβλήματα και να σας αλλάξει τα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια δύσκολη νομική υπόθεση μπορείτε να την τακτοποιήσετε με άνεση σήμερα. Φροντίστε μόνο από πριν να έχετε τακτοποιήσει σωστά τις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα αποφασιστικοί δείχνετε σήμερα και έτοιμοι να αγωνιστείτε με σθένος για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην αφήνετε όμως μια νότα υπεραισιοδοξίας να σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάτι σημαντικό βρίσκεται σε εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει την καριέρα σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση φανείτε ψύχραιμοι και διαχειριστείτε τις εξελίξεις με περισσότερη προσοχή.

ΛΕΩΝ
Έντονη είναι η κοινωνική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, και μην εμπλέκετε φίλους στα επαγγελματικά σας. Το κλίμα στην δουλειά σας είναι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανακαλύψτε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει η παρέα ενός καλού σας φίλου. Χαλαρώστε και χαρείτε ότι σας προσφέρουν κάποια ευχάριστα άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Το σπίτι σας μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάποιες σοβαρές σας υποθέσεις. Διαφυλάξτε την καλή σας φήμη στην δουλειά σας, και αποφύγετε κάποιες παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολες συζητήσεις σε οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν. Μην πάρετε τώρα σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, αλλά εκμεταλλευτείτε κάποιες οικονομικές προσφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τοπίο πρέπει να είναι όσο πιο ήρεμο γίνεται σήμερα και εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Το φιλικό σας περιβάλλον σας αποσπά την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υγεία σας είναι αρκετά ευαίσθητη σήμερα. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ξεκούρασή σας. Προσπαθήστε να μην θίξετε ξένα συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σπίτι σας χρειάζεται άμεσα τις δικές σας επεμβάσεις. Ασχοληθείτε σήμερα με τον σύντροφό σας και σχεδιάστε το οικογενειακό σας μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν. Φανείτε πιο ήρεμοι στις συζητήσεις σας, και εκμεταλλευτείτε μια θετική συγκυρία για να προωθήσετε κάποια συμφέροντά σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT