Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη- Ερωτικές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις που όμως καταλήγουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Elle 09 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Απροσδόκητα γεγονότα θα προκαλέσουν ένταση. Επειδή όμως αυτή τη στιγμή δεν δυνατόν και δεν μπορείτε να ελέγχετε καταστάσεις και αισθήματα, προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο η οποία θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Παρόλα αυτά να προσέξετε την υγεία σας. Η φιλοσοφική σας διάθεση θα σας παρασύρει σε σκέψεις και αναζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύνοια την περίοδο αυτή στις οικονομικές σας ανταλλαγές. Δημιουργήστε από τώρα σωστές βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος αρχίζει για σας που θα σας φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Θα έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των αισθηματικών σας σχεδίων.

ΛΕΩΝ
Κάποιες φοβίες σας σχετικά με τα οικονομικά σας, μάλλον καλό σας κάνουν. Φροντίστε να υιοθετήσετε μια πιο ρεαλιστική διαχείριση με γνώμονα τις προϋποθέσεις που εσείς θέλετε και έχετε προβλέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την περίοδο αυτή καλύτερα μην αρχίζετε νέα εργασιακή σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση, για το τι μπορούν να σας προσφέρουν άνθρωποι και συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να βρίσκετε δυσκολίες και εμπόδια στην προσπάθεια προώθησης των στόχων σας, όμως τώρα που προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, είναι σίγουρο πως θα πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιοι άνθρωποι από μακριά ενδιαφέρονται για τα προβλήματά σας και σας κουτσομπολεύουν. Εξετάστε καλύτερα τα δεδομένα που διαμορφώνονται. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε κάθε ενέργεια, που θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς την ψυχολογική σας κατάσταση. Ορισμένα γεγονότα ίσως γίνουν η αφορμή να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεχάστε του ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό στη ζωή σας. Νιώστε ελεύθεροι και μην απορρίπτετε τις απόψεις ανθρώπων που δεν συμφωνούν μαζί σας και δεν καταλαβαίνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεχάστε τις δυσάρεστες εμπειρίες και προσπαθήστε ξανά εκεί που πραγματικά βρίσκετε ενδιαφέρον. Οι προοπτικές είναι καλές παρά τις ανησυχίες και τον εκνευρισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο οικονομικός τομέας σας απασχολεί και σας προβληματίζει έντονα. Μην είστε ευερέθιστοι με τους δικούς σας, είναι φυσικό να μην μπορούν να καταλάβουν τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας.

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT