Τα ζώδια της ημέρας (10/04)

Άρης σύνοδο με Κρόνο: Μέρα επικίνδυνη με συναισθηματικούς αιφνιδιασμούς και αόρατες παγίδες.

Elle 10 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (10/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 10 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Την εύνοια που σας χαρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πρέπει να την εκμεταλλευτείτε οπωσδήποτε. Αξιοποιήστε, λοιπόν, την ενεργητικότητά σας σε ό,τι έχει για σας μεγαλύτερη αξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία επανασύνδεση που καιρό περιμένει, φαίνεται ότι θα σας δώσει σήμερα κάποιο μήνυμα. Διεκδικήστε δυναμικά, αλλά και διακριτικά τις απαιτήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι και το κοινωνικό σας περιβάλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Δώστε πνοή στα όνειρά σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα χωρίς να φθαρείτε. βεβαιωθείτε πρώτα για το τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Οι επιδιώξεις των άλλων δοκιμάζουν καμιά φορά τη δική σας αντοχή, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να βάλετε εσείς τους δικούς σας όρους τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνδυάζοντας το όμορφο με το πρακτικό μπορείτε να κρατήσετε σε μία σειρά τη ζωή σας και φυσικά να δώσετε το καλό παράδειγμα στα αγαπημένα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Αν χρησιμοποιήσετε εσείς το ρεαλισμό σας και οι άλλοι τη διπλωματία τους, σίγουρα θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Αναπνεύστε έναν άνεμο με πολλά ερωτικά στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τολμήστε να αλλάξετε κάποια πράγματα για να μπορέσετε να πετύχετε στις επιδιώξεις σας. Η φήμη σας επίσης πρέπει να φροντιστεί καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που πρέπει να κάνετε την περίοδο αυτή είναι να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα που σας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος και να εκτιναχθείτε στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ωφελεί πραγματικά να προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν να δεχθεί τις δικές σας απόψεις αυτή τη δύσκολη μέρα που τονίζει εγωισμούς και αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα κύμα εύνοιας που δέχεστε από την Αφροδίτη που κάνει πιο αισθητό τον ερχομό της άνοιξης για σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας ανάλογα με τους στόχους, τις ευκαιρίες και τις συμπτώσεις, που θα σας προκύψουν. Πολλά τα κοινά σημεία που θα βρείτε σήμερα με ένα καινούργιο φίλο ή συνεργάτη.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT