Τα ζώδια της ημέρας (11/02)

Τι συμβαίνει αυτή την ημέρα του Φεβρουαρίου;

Elle 11 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (11/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας φαίνεται πως θα χαλάσει αυτό το σαββατοκύριακο από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα. Κάποιοι θα κάνετε μια ερωτική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει σήμερα να αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας και των οικονομικών να εισβάλλει και στη σχέση σας. Δεν είστε απ’ τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι θετική όμως κάποιος τρίτος θα επιδράσει αρνητικά στη σχέση σας. Αποφύγετε να συζητήσετε τα κρίσιμα θέματα της για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας, υπόσχεται πολλά. Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ

Σε εσάς το σαββατοκύριακο αυτό ενδέχεται να προκύψουν αισθηματικές γνωριμίες και συναντήσεις. Μην σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις, επηρεασμένες απ’ τις πλανητικές θέσεις είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες. Αν φερθείτε έξυπνα, κάποιες από αυτές μπορεί να τις εκπληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστείτε από τους άλλους στην ενασχόλησή σας και κατά κάποιο τρόπο να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακο αυτό επιδρά αρνητικά στην ψυχοσύνθεσή σας και τα αποτελέσματα θα φανούν και στην ερωτική σας ζωή με την γκρίνια σας. Μην το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα παραδοθείτε στις παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις. Μία μέρα, που θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες για διασκέδαση. Φροντίστε και λίγο τη δίαιτά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την περίοδο αυτή, κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι παράλληλα θα απογοητευτούν απ’ τον εργοδότη τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, περιμένει εσάς και τους φίλους σας για να βρεθείτε μαζί τους και να περάσετε διασκεδάζοντας το σαββατοκύριακο αυτό.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT