Τα ζώδια της ημέρας (11/06)

Αντίθεση Σελήνης – Κρόνου. Έντονα συναισθήματα γενικού περιεχομένου, οδηγούν σε δύσκολα και ανατρεπτικά συμπεράσματα.

Elle 11 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (11/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες με τους άλλους μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μια καλοπροαίρετη συζήτηση θα μπορούσε να σας κάνει να δείτε την ουσία πίσω από τα προσχήματα και τα φαινόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλετε το συντομότερο να τακτοποιήσετε υποθέσεις με δημόσιες υπηρεσίες ή οργανισμούς. Ταξίδια και επαφές με άτομα του εξωτερικού συμβάλλουν στην ανεύρεση λύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα εργασιακό μοντέλο έχει ήδη κλείσει τον κύκλο του κι εσείς οφείλετε πέρα από συναισθηματισμούς να περάσετε σε πρακτικές ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανανεώστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και κρατήστε κοντά σας μόνο τα άτομα που έχουν δοκιμαστεί μέσα από τον χρόνο και τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας αν θέλετε να μπείτε συνειδητά σε ένα νέο κύκλο αισθηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Γρήγορα θα δείτε να ανταμείβονται οι κόποι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη βιάζεστε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει με ήπιο και ήρεμο τρόπο αυτές που υπάρχουν από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις αν θέλετε να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε τις απαραίτητες αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας. Προσοχή στις ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές και καλές προοπτικές για την αναβάθμιση των οικονομικών σας, υπάρχουν όμως και κάποιες πρακτικές δυσκολίες που σας καθυστερούν προς το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δικοί σας άνθρωποι, ζητούν να γίνετε πιο συγκεκριμένοι απέναντί τους. Φυσικά δεν είναι εύκολο, όμως σίγουρα θα βοηθήσει στην αρμονική συνύπαρξη μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υγιεινή διατροφή, η ξεκούραση, η γυμναστική και η διασκέδαση, που έχετε ξεχάσει από καιρό, είναι πλέον καθήκον, αν θέλετε να έχετε την ψυχοσωματική σας υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις εντάσεις που δημιουργούν οι τυχόν παρεμβάσεις τρίτων στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που διαθέτετε και τολμήστε αλλαγές που θα ξαναδώσουν σιγουριά, χρώμα και ζωντάνια στη ζωή σας. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: