Τα ζώδια της ημέρας (12/03)

Αφροδίτη σε γωνία 30ο με Ποσειδώνα. Κρυφές ερωτικές συγκινήσεις μικρής διάρκειας

Elle 12 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (12/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς

ΚΡΙΟΣ
Τα νεύρα, το άγχος και τα παράγωγά τους θα στιγματίσουν τη συμπεριφορά σας προς όλες τις κατευθύνσεις και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοιραία, αν χάσετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αντιφατικές καταστάσεις στη δουλειά, οι εναλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι κίνδυνοι λόγω κακών συνεργασιών θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκμεταλλευτείτε ορισμένα πλεονεκτήματα από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ώστε να θέσετε καινούργιες βάσεις στους στόχους αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όπως κατανοείτε, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις και οι πιέσεις που αυτές συνεπάγονται, είναι πιθανό να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας, την οποία πρέπει να περιφρουρείτε.

ΛΕΩΝ
Αν για κάποιους από εσάς, οι τελευταίες μέρες δεν ήταν ευνοϊκές για τα επαγγελματικά σας, κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία και μεταστρέψτε τα αρνητικά σε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ναι μεν εξωθείστε στα άκρα από την αδιαλλαξία των ατόμων που σας περιβάλλουν αλλά σίγουρα πρέπει να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας για να μην βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σας είναι δύσκολη και το βράδυ θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα. Ενεργήσετε μ’ έναν πιο αυθόρμητο, λιγότερο συμβατικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανάμικτα φαίνεται σήμερα να είναι τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, μην προχωρήστε σε εξομολογήσεις, αισθηματικές ή επαγγελματικές, εάν δεν είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, απορρίπτετε κάποιους απ’ τους παλιούς σας ρόλους, και υιοθετείτε νέους. Προσεγγίζετε με καινούργιο ύφος αυτή τη δύσκολη γενικότερα περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν αυτή την περίοδο δεν παρασυρθείτε από τα φλερτ σε βαθμό να βάλετε σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Επαγγελματικά νιώθετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θέση και ο ρόλος σας την περίοδο αυτή φαίνεται ότι σας περιορίζουν κάπως και πειραματίζεστε με καινούργιους τρόπους ζωής. Η προσωπικότητά σας υποβάλλεται σε σημαντικές αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις σε μια αισθηματική σας σχέση και από εσάς εξαρτάται η πορεία της. Στην εργασία σας μην προσπαθείτε να «καλύψετε» ένα λάθος.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: