Τα ζώδια της ημέρας (12/04)

Ερμής όψη με Άρη: Τονίζεται η λογική κρίση αλλά ταυτόχρονα, η νευρικότητα στη συνεννόηση και σε κάθε είδους συνδιαλλαγή.

Elle 12 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (12/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ο επαγγελματικός τομέας και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτόν φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την εβδομάδα του Απρίλη. Σίγουρα βέβαια υπάρχει κάποια διέξοδος προς την επιτυχία

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να δείξετε καλή θέληση και να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και καθυστερούν τη θεμελίωση νέων βάσεων στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διοχετεύστε την ενέργειά σας με μέτρο και σύνεση εκεί που χρειάζεται και μην κουράζετε τον οργανισμό σας με υπερβολές. Επιβάλλονται κάποιοι συμβιβασμοί και οφείλετε να τους δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας οδηγούν στη ρουτίνα των σχέσεων τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Αν θέλετε να μη σχολιαστεί η στάση σας στο περιβάλλον, καλό θα ήταν να φανείτε διάφανοι στις διαδικασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε για λίγο σήμερα στην άκρη ευθύνες και υποχρεώσεις που σας καταπιέζουν να απολαύσετε μικρές καθημερινές χαρές που σας ανανεώνουν και σας αναζωογονούν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γεγονός ότι κάποιες εντάσεις στο σπίτι σας, σας έχουν στεναχωρήσει. Βάλτε προτεραιότητες, εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που υπάρχουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίστε σιγά – σιγά να οργανώνετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και να λύνετε τις διαφορές που υπάρχουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας με πιο ήπιο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα που υπάρχουν σας ωθούν στο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να βελτιώσετε τη θέση σας αλλά και τις αποδοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και προωθήστε την ουσιαστική ποιότητα και την καλαισθησία. Οι αδέσμευτοι ζήστε τη χαρά μιας καινούργιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ευχάριστη μέρα με αρκετές προοπτικές. Καλό θα ήταν αυτή την περίοδο του Απριλίου να αλλάξετε στάση απέναντι σε εργασιακά και οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν θέλετε να ξεκουραστείτε, κρατήστε στις αποστάσεις από τις δραστηριότητες σας και μην ταυτίζεστε με αυτές. Λειτουργήστε με τους νόμους που σας υπαγορεύει η γνωστή διαίσθησή σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT